annonse

annonse

– 2020 blir et år i minus, men vi har heldigvis noe å gå på

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det sier daglig leder og eier av Toten treningssenter, Jarle Løken, til avisen Hadeland.  Nå har han måttet stenge tre av sine sentre nok engang på grunn av koronarestriksjoner. Kjeden har mistet rundt 1000 medlemmer på grunn av pandemien.

– Vi har om lag 9000 medlemmer fordelt på de ulike sentrene. Jeg vil anta at vi har mistet om lag 10–12 prosent av medlemsmassen. Problemet er at tilsiget av nye medlemmer har vært begrenset siden mars, sier Jarle Løken til avisen Hadeland.

Han startet året med over 10 000 medlemmer fordelt på ti sentre i åtte forskjellige kommuner. Nå er sentrene på Brandbu, Gran og Harestua stengt igjen etter kommunale koronatiltak.

– På grunn av store lokale forskjeller i kommunes forskrifter relatert til korona, stengte vi ned treningssentrene våre på Gran, Harestua og Brandbu sist uke. På Jevnaker er det annerledes. Der kan vi holde åpent så lenge vi har bemanning, sier Løken.

Han forteller til avisen at de foreløpig ikke har merket noe til såkalt treningsturisme.

– I utgangspunktet har våre medlemmer lov til å trene på alle ti sentrene. Vi har ikke merket kø av folk fra Gran som vil trene på Jevnaker. Hvis det blir et tema får vi vurdere situasjonen når det skjer, sier Løken.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]