annonse

annonse

222 historiske Trento-millioner!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I dag er det 11 år siden Trento Sørumsand så dagens lys. Hovedeier Stig Nyengen staker nå ut fremtiden med differensierte medlemskap.

«Tirsdag 15. august 2006 åpnet vi dørene på Trento Sørumsand uten helt å ane hvor veien skulle gå. 11 år senere har folk kjøpt trening, PT og fysioterapi for 221 923 718,- », skriver Stig Nyengen på Facebook.

Summen består av omsetningen på alle sentrene, inkludert senteret på Jessheim som ble solgt i 2010.

Reisen oppsummeres videre:

Det kan regnes om til en halv million månedsmedlemskap – eller nesten halv million PT-timer eller over 600 000 fysiotimer. Eller mer presist; en kombinasjon av disse.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

På disse årene har våre ansatte trimmet unge, eldre og de sprekeste av de spreke. Alle typer mennesker. Og ansatte har det vært mange av.

«Jeg er litt stolt over at vi i disse årene har vært en solid arbeidsgiver. Drøye 108 millioner har blitt utbetalt i lønninger, og i disse valgkamptider håper jeg våre ordførere har brukt skattepengene dette har generert på en fornuftig måte», skriver Nyengen.

Skal innføre ny medlemsmodell

Før jul i 2007 overtok Trento et treningssenter på Aurskog, i 2008 åpnet Trento på Jessheim og 2009 i Sætre. Etter det tok kjeden en pause før Trento åpnet Eidsvoll i 2014 og overtok Kjeller samme vår.

Stig Nyengen sammen med Erna Solberg under starten av Tour Trento. (Foto: Trento)

Mye har skjedd, og utviklingen har vært artig, konkluderer han i innlegget.

Overfor Treningsindustrien.no forteller Nyengen at veien videre blir de fem eksisterende sentrene i kjeden.

– Det blir nok status quo med de fem sentrene, tror jeg. Men neste år blir det en del endringer. Fremtiden blir det Sats Elixia har startet med, og neste høst legger vi om til ny prismodell, sier han.

Det blir samme prinsipp som Sats Elixia, selv om det vil være forskjeller.

LES OGSÅ: Vil være mer relevante for flere

– Vi starter da opp med differensiert medlemskap: Basisprisen går ned, men vi får gode muligheter til å selge oss opp, fastslår han.

Nyengen sier at dagens modell, med ett medlemskap for alle, er en hemsko.

– Vi har ikke mulighet til å lage produkter som er bedre, og vi vet at betalingsviljen er der for medlemskap med mer oppfølging og kvalitet basert på elementer medlemmene ønsker.

Økte medlemsmassen

Trento omsatte for ca. to millioner kroner mindre i 2016 i forhold til 2015, mens driftsresultatet økte fra 1,2 til 1,8 millioner kroner.

Nyengen forklarer tallene med at man solgte ut Velværesenteret, samt at ekspress-senteret på Bjørkelangen ble slått sammen med hovedsenteret.

– Velværesenteret omsatte for ca. 3,5 millioner kroner, så medlemsmassen vår økte i fjor, fastslår han.

 LES OGSÅ: Trento åpnet ny medlemsmagnet

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]