annonse

annonse

28. mai første mulighet for åpne treningssentre i Oslo

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Byrådet i Oslo har forlenget tiltakene i kommunens koronaforskrift til å gjelde til og med 27. mai. I slutten av uke 20 vil byrådet komme tilbake til resten av trinn 2 i gjenåpningsplanen.

Ifølge en pressemelding fra Oslo kommune vil videregående skole vil gå over til gult nivå for smitteverntiltak fra tirsdag 18. mai. Øvrige tiltak forlenges til og med 27. mai

— Jeg er glad for at smittetallene fortsatt går ned i Oslo. Nedgangen har flatet noe ut så vi må fremdeles gå forsiktig og kontrollert fram, men byrådet mener at det er forsvarlig å holde fast ved planen om å innføre gult nivå i videregående skole neste uke, sier byrådsleder Raymond Johansen.

Øvrige tiltak i Oslo forlenges til og med 27. mai. Det betyr at neste del av trinn 2 i gjenåpningsplanen kan bli iverksatt fra 27. mai. Byrådet vil vurdere dette i neste uke og offentliggjøre planene mot slutten av uka.

— Jeg har stor forståelse for at spesielt utelivsbransjen og drivere og brukere av treningssentre er utålmodige nå. Første del av trinn 2 i gjenåpningsplanen ser ut til å ha gått bra, men vi må fortsatt være forsiktige.  Hvis smittetallene går i riktig retning bør det være mulig å åpne restauranter, treningssentre, kulturaktører og andre arenaer før mai er omme, sier byrådslederen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]