annonse

annonse

3T kjøper to sentre

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Kjeden overtar Hit The Gym sentrene på Ranheim og Melhus, og styrker sin posisjon i Trøndelag ytterligere.

Administrerende direktør i 3T, Hilde Thommesen Holck, ønsker gledelig de to nye sentrene velkommen inn i 3T-familien, ifølge en pressemelding.

– 3T har lenge vært ute etter lokasjoner på både Ranheim og Melhus. Nå har vi gleden av å meddele at vi har funnet den beste løsningen for dette gjennom avtalen vi har inngått med Hit. Vi gleder oss til å bli kjent med våre nye medlemmer og ikke minst våre nye medarbeidere.

Hun legger til at 2017 blir et fantastisk treningsår for 3T med totalt 15 treningssenter i Trøndelag.

– Vi vil glede mange med utvidelsen av tilbudet. 3T-Ranheim og 3T-Melhus vil holde åpent hus fra onsdag 11. til søndag 15. januar.

Tiden var moden

HIT Holding AS har gjennom de tre siste årene bygget opp fire treningssentre: To i Midtbyen, ett på Ranheim og ett på Melhus.

– Jeg kommer til å savne de ansatte, de er blitt som en del av familien, og det gode miljøet de har skapt sammen med våre medlemmer, som inspirerer meg hver gang jeg er innom et av treningssentrene, sier hovedaksjonær Geirr Carlsen i HIT Holding AS.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

I meldingen fra HIT Holding heter det at «tiden er moden til å få en enda mer profesjonell aktør innen treningsbransjen til å drive dette videre og ytterligere foredle det vi sammen har skapt og bygget opp. 3T-Kjeden overtar driften av HIT The Gym sine sentre med virkning fra mandag 9. januar.»

3T har vært etablert i treningsbransjen siden januar 1985 og er i dag Trøndelags største og mest allsidige treningssenterkjede, og vil med oppkjøpet av HIT The Gym ytterligere befeste sin posisjon innen trening i Trøndelag, ifølge meldingen.

Kan komme flere endringer

Overfor Adresseavisa uttaler administrerende direktør i Hit The Gym, Håvard Johansen, at årsaken til salget var en erkjennelse av at de nok er flinkere til å bygge og etablere, enn til å drive.

– Vi har kommet over i driftsfasen der det handler om salg og å bygge opp medlemstallet. Vi kom fram til at 3T nok er bedre egnet til å drive dette enn vi er. Hvis sentrene blir en del av en større enhet, trygger vi arbeidsplassene bedre, sier Johansen til Adresseavisen.

Til Trønderbladet opplyser han at det også kan komme endringer i eierskapet på de to gjenværende Hit The Gym-sentrene i Trondheim sentrum.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]