annonse

annonse

3T spinner for TV-aksjonen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I år som tidligere kommer 3T til å bidra stort under årets TV-aksjon ved å arrangere en spinningøkt som varer i 12 timer.

Som bedrift eller privatperson kan man kjøpe en sykkel for hele treningsøkten på 12 x 45 minutter, eller x antall spinntimer på 45 minutter. Flere bedrifter stiller med ansatte som fyller opp alle 12 timene.

Pengene går selvfølgelig uavkortet til årets formål, og alle instruktører donerer timelønnen sin til samme formål, ifølge treningssenterkjeden.

Har donert hundretusener

3T er stolte av å være samarbeidspartnere med TV-aksjonen for tolvte år på rad. Hvert år har vi gjennomført forskjellige aktiviteter for å øke engasjementet for TV-aksjonen og for prosjektene som pengene går til, opplyser media- og kommunikasjonsansvarlig Monica Halvorsen Berg.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

De siste to årene har engasjementet vært stort. I 2015 donerte 3T hele 506 000 kroner til Regnskogfondet og i 2016 donerte treningssenterkjeden 332 750 til Røde Kors.

– Vi ønsker å utgjøre en forskjell, og fortsetter derfor samarbeidet i år, opplyser Halvorsen Berg.

Hun legger til at de tidligere arrangementene har vært populære, men at det fremdeles er noen plasser igjen.

Full dag på Rosten

For å bidra til årets innsamling til inntekt for UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt, inviterer 3T til spinning til inntekt for TV-aksjonen torsdag 19. oktober på 3T-Rosten og 3T-Orkanger.

Fra TV-aksjonen 2015: 3T donerte over en halv million kroner. (Foto: 3T)

På Rosten starter første økt klokken 09, og man holder det gående til klokken 21 samme kveld. Pris per spinningsykkel er 6 000 kroner eller 500 kroner per time deltatt.

3T Orkanger inviterer til én spinntime til inntekt til TV-aksjonen klokken 18, og prisen er satt til 500 per bedrift og 250 kroner for enkeltpersoner.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]