annonse

annonse

Foto:

Lars Petter Østlie, daglig leder i MOVA Group

80 sentre og nær 400 millioner kroner i årlig omsetning for MOVA Group

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

MOVA Group har nådd en milepæl ved å inkludere 80 treningssentre i sitt nettverk og oppnå en samlet årlig omsetning på nesten 400 millioner kroner. Selskapet, som ble grunnlagt i oktober 2022, har på kort tid etablert seg som en ledende figur innen helse og velvære, med ambisiøse planer om videre vekst.

Konsolidering av treningssentermarkedet

«Vi har en klar ambisjon om å konsolidere det norske treningssentermarkedet, samt etablere nye senter der det er for dårlig treningstilbud i dag. Vi ser en økt interesse i å gå inn i MOVA Group, da det å drive en liten kjede eller ett enkeltstående senter er veldig tungt i dagens marked. Vi kan tilby treningssentre en rekke fordeler, som tilgang til et større kundenettverk, robuste systemer, felles innkjøp og markedsføring samt høy ekspertise innen drift av treningssentre.

Konsolideringen av det norske treningssentermarkedet vil føre til en mer effektiv og konkurransedyktig bransje. Det vil også gi forbrukerne et bedre tilbud, med et bredere utvalg av treningstjenester og treningslokaler» uttaler Lars Petter Østlie, daglig leder i MOVA Group

Treningssentre med felles mål

Alle sentrene i MOVA Group har beholdt sin identitet og entreprenørskap etter overtakelsen. Den store forskjellen i den første fasen er at man kommer inn i en profesjonelt styrt organisasjon på blant annet lønn, regnskap, PT og markedsføring. Dette betyr at sentrene kan fortsette å være unike og tilby sine spesifikke tjenester og tilbud til medlemmene sine.

«Vi tror på at hver enkelt senter har sin egen unike identitet og ånd. Vi ønsker å støtte sentrene i å bevare disse egenskapene, samtidig som vi gir dem tilgang til våre ressurser og ekspertise. Dette gjør det mulig for sentrene å fokusere på det de er best på, nemlig å gi våre medlemmer en god treningsopplevelse» uttaler Ståle Olestad Hansen, oppkjøpsansvarlig i Mova Group

Ambisjon om å nå 1 milliard kroner i omsetning

Daglig leder i MOVA Group, Lars Petter Østlie, uttrykker en sterk ambisjon om å nå en imponerende omsetning på 1 milliard kroner innen utgangen av 2027. Denne ambisjonen er drevet av deres forpliktelse til å fortsette å tilby gode treningsfasiliteter og innovative tjenester, samtidig som de streber etter å utvide sitt nettverk av treningssentre over hele Norge.

«Det å bli en større aktør, gir oss også mulighetene til å utvikle produktet ytterligere. Benytte fordelene av å være stor, men aldri miste lokalt initiativ, engasjement og kreativitet», uttaler Østlie.

Strategi for å styrke og videreutvikle treningssentre

MOVA Group har en strategi om å styrke og videreutvikle hvert enkelt treningssenter som blir en del av deres portefølje. Vi ønsker å gi våre medlemmer den beste mulige treningsopplevelsen. Derfor jobber vi kontinuerlig med å forbedre våre treningssentre og våre tilbud. Vi er også alltid på utkikk etter nye måter å gjøre treningen mer tilgjengelig og engasjerende for våre medlemmer. Vi tror at MOVA Group er i en unik posisjon til å bidra til å forbedre folks helse og velvære gjennom trening, avslutter Lars Petter Østlie

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]