annonse

annonse

Å tilby onlinetrening til dine kunder har aldri vært enklere

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Koronavirusets herjinger medførte store endringer i den globale treningsbransjen, men også i kundenes livsstil og treningspreferanser. Technogym lanserer MyWellness 5.0 med LIVE og ON-DEMAND trening for å møte markedets nye treningsbehov på en enkel og effektiv måte.

Den nye treningshverdagen med avstandsregulering innebærer færre plasser på gruppetreningstimer og kondisjonsapparater. Sentermedlemmer i risikogrupper eller som har deler av husstanden i risikogrupper, er fortsatt henvist til hjemmetrening.

En del av treningssenterets opprinnelige medlemmer har blitt vant til hjemmetrening under «lock down» og har fått nye preferanser. Dessuten har husholdninger med eget treningsrom i huset blitt vant til et større tilbud av digitale treningstjenester.

For at treningssentrene skal kunne skape nye treningsopplevelser og møte behovene i markedet på en enkel og effektiv måte lanserer Technogym MyWellness 5.0.

MyWellness 5.0 er en videreutvikling av MyWellness appen og kommer nå med to nye løsninger for virtuell trening.

«Lots of things have changed in the industry, lots of things have changed in our lifestyle, but the constant element is that Technogym has continued to look for and search for ideas for solutions to help people stay active». – Jarno Guidi, Technogyms MyWellness Cloud Product Development Manager

Gjenskaper gruppetimene

LIVE og ON-DEMAND tjenestene i MyWellness 5.0 gir kundene frihet til å trene med hvem de vil, når de vil og hvor de vil. Ved å tilby kundene engasjerende gruppetimer og profesjonell støtte når de trener hjemme blir treningssentrene i stand til å tiltrekke bredere kundegrupper og forhindre medlemsfrafall.

LIVE er en virtuell treningstjeneste som gjenskaper opplevelsen av en fysisk gruppetime. Tjenesten er skapt for de kundene som verdsetter det sosiale felleskapet i en gruppetime. Det er den delen av kundegruppen din som går på en fast time til samme tidspunkt hver uke.

Disse kundene liker å trene med favorittinstruktøren sin og noenlunde den samme gruppen de pleier å trene sammen med på timen.

LIVE strømmes direkte uten opptak, så deltakerne booker seg på timen som startes og avsluttes innen et gitt tidspunkt. Deltakerne og instruktøren kan se hverandre på enhetene sine under timen og kommunisere direkte før/etter timen akkurat som i en fysisk gruppetime.

«The idea is to recreate the same kind of experience that they used to have inside of the gym to give space for these small communities by using a technology. The value is people that like to train with that specific instructor, people that liked to train together that still want to have that type of social interaction». – Jarno Guidi, Technogyms MyWellness Cloud Product Development Manager

Full fleksibilitet

Den andre tjenesten, MyWellnes 5.0 ON-DEMAND, er skapt for kundene som ønsker valgfrihet og tilgjengelighet. Denne kundegruppen ønsker å velge type time og instruktør, men det aller viktigste for denne kunden er likevel å kunne velge tidspunkt for treningen.

Med ON-DEMAND-tjenesten kan instruktørene lage et bibliotek med treningsvideoer. I biblioteket kan kundene dine søke, sortere og velge hvilke timer de ønsker å gjennomføre.

Technogym produserer et bibliotek med høykvalitetsvideoer og et bredt spekter av treningstimer, som man kan benytte i tillegg til egenproduserte videoer. Slik kan treningssenteret tilby hele spekteret av treningstimer og et bredere treningstilbud enn tidligere.

Både LIVE og ON-DEMAND tjenesten er integrert i MyWellness-appen for en sømløs opplevelse med eksisterende tjenester. MyWellness 5.0 er brukervennlig designet, så nye brukere vil også oppleve at det er enkelt å ta i bruk disse tjenestene.

Skaffer deg flere kunder

Virtuelle treningstjenester kan benyttes som en del av strategien for å tiltrekke nye kunder og forhindre medlemsfrafall.

For eksempel kan treningssentrene inkludere online trening i medlemskapet for å by på en merverdi til eksisterende kunder. På den måten kan kunderelasjon og preferanser for senterets gruppetimer opprettholdes gjennom feriesesongen og andre perioder med naturlige opphold.

Ved å tilby trening online kan man også nå ut til nye kundegrupper, som ikke får fullt utbytte av et tradisjonelt treningsabonnement. For eksempel personer som har hjemmegym, men ønsker profesjonell støtte og visuell veiledning. Foreldre i barselpermisjon som trenger fleksibilitet for å få til trening eller pensjonister som deler sin tid mellom Norge og utenlandsopphold.

Kundenes behov og preferanser for å ta i bruk virtuelle treningstjenester har økt løpet av i 2020 og større andeler av markedet ønsker nå en fleksibilitet til å bytte mellom senter- og hjemmetrening.

Treningssentrene som ser kundens behov og møter kunden der de ønsker å trene vil dra fordeler på bekostning av sine konkurrenter.

Er du nysgjerrig på hvordan du skaper treningsopplevelser som ruster deg opp for fremtiden?

Qicraft arrangerer webinar 18.08.20. Meld deg på webinaret her!

Qicraft er Nordens ledende partner innen treningsløsninger og eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym.

Bedriften ble grunnlagt i 2001 av Håkon Bakkevig og er drevet av CEO Farhad Jabbari siden 2017. Qicraft Norway er en del av Qicraft Group som består av Qicraft Norway, Qicraft Sweden, Qicraft Finland, Qicraft Estland og Qicraft Finance. Våre kunder er treningsfasiliteter, private selskaper, helse- og rehabiliteringssentere, offentlige institusjoner, hotell-, spa- og hjemmesegmentet. Vår ambisjon er å hjelpe kundene våre til å investere i lønnsom virksomhet og levere de beste resultatene innen helse og velvære. I Norden er Qicraft eneforhandler av Technogym, som er eksklusiv leverandør til OL i Tokyo 2021, i likhet med OL i Pyeongchang 2018, Rio de Janeiro 2016, OL i Sydney 2000, Athen 2004, Torino 2006, Beijing 2008 og London 2012. Sammen deler Qicraft og Technogym en felles visjon om å aktivisere flest mulig mennesker gjennom trening og velvære.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]