annonse

annonse

Abilica XC-Mill 2700: Et perfekt produkt for å øke inntjeningen på treningssenteret

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Abilica XC-Mill 2700 som selges av Treningspartner AS er en multifunksjonstredemølle som er laget for rulleski, sykkel og løp. Denne tredemøllen passer like godt inn på et treningssenter som hjemme hos våre beste langrennsløpere og syklister.

Etter lanseringen i 2019, har møllen blitt meget godt mottatt av både det norske og det internasjonale markedet. Den norske OL troppen hadde med seg 2 stk møller til siste vinters OL i Bejing, og den brukes aktivt av utøvere i blant annet Norge, USA, Finland, Italia og Sveits.

Her kan du se Johannes Høsflot Klæbo på Abilica XC-Mill 2700. Han har selv vært med i utviklingen av produktet.

 

I tillegg til å være et viktig treningsverktøy for topputøvere innen ski og sykkel, ser flere og flere treningssentre et stort potensial i å ha en slik tredemølle på senteret. Abilica XC-Mill 2700 kan gi ditt treningssenter økte inntekter og flere medlemmer.

Her er noen av modellene treningssentrene som har Abilica XC-mill 2700 benytter:

  • Utleie til klubber, skoler eler bedrifter
  • Salg av teknikk timer via PT eller langrennstrener
  • Salg av testtimer, VO2 maks, laktatprofil eller rene standardiserte prestasjonstester
  • Utleie på timebasis til medlemmer
  • Inkludere Abilica XC-Mill 2700 i type premium medlemskap

Noen sentre melder om flere medlemmer som velger premium medlemskap utelukkende på grunn av dette produktet, mens andre velger å leie den ut på timebasis til både medlemmer og ikke medlemmer.

Felles for de sentrene som har valgt å investere i en Abilica XC-Mill 2700 er at for de er dette et produkt de enkelt kan øke inntjeningen og lønnsomheten for sentrene på.

Lokalt langrennslag trener på Abilica XC-Mill 2700 hos Spenst Førde.
Fakta og spesifikasjoner

Tredemøllen er designet for klassisk langrenn (ikke skøyting). Den har utvendige mål på 300 cm x 120 cm. Selve båndet på møllen har en lengde på 250 cm og 100 cm bredde (dvs ca dobbelt så bred som en standard tredemølle).

Toppfarten er på hele 30 km/t og maksimal stigningsprosent er 15% gir muligheten for å trene effektivt på alle teknikker innen klassisk langrenn.

Bruksområder

Abilica XC Mill er i utgangspunktet utviklet for trening på rulleski, men har også vist seg som et meget godt treningsverktøy for syklister også. Sykling på Abilica XC-Mill 2700 gir en mye bedre sykkelfølelse sammenlignet med sykling på rulle eller spinningsykkel og på møllen kan man sitte og kjøre uendelige klatringer som aldri tar slutt.

Løpere som ønsker å trene intervaller i stor hastighet trives ekstra godt med den gode plassen man har på møllen.

I samarbeid med blant annet Johannes Høsflot Klæbo er Abilica XC-Mill 2700 er utviklet og designet i Norge, og den selges i dag over hele verden. Et flertall av den norske og utenlandske skieliten har valgt å investere i den, det samme har flere toppidrettsgymnas, idrettslag og treningssentre.

Vil du vite mer om Abilica XC-Mill 2700? Her finner du mer info.

Ønsker du å motta et tilbud på Abilica XC-Mill 2700 til ditt treningssenter? Send e-post til: pro@treningspartner.no

Proffsyklist Carl Fredrik Hagen på Abilica XC-Mill 2700.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]