annonse

annonse

Foto:

Roddy McLeod

ACE Xpress: En treningsopplevelse i hjertet av Mysen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

ACE Xpress, det nyeste tilskuddet til Mysens treningsmiljø, tilbyr en treningsopplevelse som skiller seg ut. Drevet av lidenskap for treningsbransjen og samfunnsbygging, er ACE Xpress mer enn bare et treningssenter; det er et fellesskap hvor enhver kan nå sine helse- og treningsmål, forteller Roddy Mcleod og Thorbjørn Berger.

Med et sterkt fokus på innovativ teknologi og en personlig tilnærming, skiller sentret seg ut, forteller Roddy McLeod til Treningsindustrien. Sammen med medeier Thorbjørn Berger, bringer vi en kombinasjon av ekspertise og lidenskap til prosjektet.

ACE Xpress er ikke bare et treningssenter; det er et resultat av år med erfaring og en dyp forståelse av hva medlemmene trenger for å oppnå sine mål. McLeod og Berger, som sammen eier og driver dette og fem andre sentre, er dedikerte til å tilby en unik treningserfaring som motiverer, inspirerer, og støtter hvert enkelt medlem på deres reise mot bedre helse.

Tilbudet ved ACE Xpress inkluderer et bredt spekter av treningsutstyr, gruppetimer, og personlig trening, alt tilrettelagt for å møte de individuelle behovene til medlemmene. Det er denne tilpasningsdyktigheten og fokuset på medlemmenes velvære som gjør ACE Xpress til en treningsdestinasjon i Mysen og omegn.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]