annonse

annonse

Actic Alta City og Actic Harstad har blitt en del av Feel24

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Actic Alta City og Actic Harstad ble fra og med 1. februar en del av den Nord-Norske kjeden Feel24. Dette er en del av en strategisk beslutning for Actics og Feel24s geografiske satsningsområde.

Alle medlemmer og ansatte blir med videre i satsning og utvikling hos Feel24. Dette er en positiv endring for både medlemmer og ansatte, som får et utvidet og bredere treningstilbud.

Nå får medlemmene tilgang til snart 50 sentre i Nord-Norge og et stort utvalgt av gruppetimer og fasiliteter. Feel24 har et godt og variert treningstilbud, som passer fint med den driften Actic har hatt, sier grunder og eier av Feel24 Mats Ola Martinsen til Treningsindustrien.

Ledelsen i Actic Norge er veldig trygge på at dette blir en god løsning både for ansatte og medlemmer, som nå blir med videre i Feel24. Actics portefølje er under utvikling, og de ser ikke sine lokasjoner i Alta og Harstad som et fremtidig satsningsområde.

Leif Nilsen, Country Manager i Actic Norge, takker ansatte for den fantastiske innsatsen de har lagt ned og ønsker medlemmer i Alta og Harstad god trening hos Feel24.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]