annonse

annonse

Actic åpner CrossFit Lensmannslia

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

CrossFit Boksen som i sin tid ble startet under Asker Treningssenters vinger har fått CrossFit Affiliate-status. Lørdag 23. april braker det løs med Throwdown og kickoff.

Boksen blir en del av et nytt konsept med navnet «Crossfit Lensmannslia», opplyser Actic i en pressemelding.

Lørdag 23.04 braker det løs med Throwdown. Det blir konkurranse med noen av Norges beste CrossFit-utøvere.

– Etterpå blir det kickoff, noe vi gleder oss veldig til. Det kommer til å bli en dag full av masse program, flinke idrettsutøvere og god stemning, forteller markedssjef Elin Michalsen i Actic.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Vil ha alle typer medlemmer

– CrossFit Lensmannslia skal være et senter med positivt og inkluderende miljø her i sentrum av Asker, forteller Ole Bjerkeset Kristiansen som er leder for CrossFit Lensmannslia.

– Vi setter kompetanse og kunnskap høyt, og har ansatt flere dyktige coacher, som brenner for utvikling og utfordringer – noe medlemmene våre vil få glede av. CrossFit er for alle, og alle er velkomne til å trene hos oss, fortsetter han.

Det generelle åpningstilbudet er halv pris på medlemskap ut august. Actic har også et ønske om å inkludere enda flere yngre mennesker, og tilbyr medlemskap for studenter.

– Programmeringen skal utfordre og utvikle alle typer medlemmer – uansett utgangspunkt og nivå. I tillegg kommer vi til å ha fokus på individuell oppfølging, både av «vanlige folk» og idrettsutøvere, sier Bjerkeset Kristiansen.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]