annonse

annonse

Actic Furuset åpner egen avdeling kun for kvinner

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I forbindelse med ombygningen av Actic Furuset, åpnes det nå en egen avdeling for kvinner. Dette vil være med på å skape en arena hvor alle kvinner føler seg komfortable, og samtidig senke terskelen for de som ønsker å komme i gang med treningen uavhengig av treningsbakgrunn.

Hanne Halvorsen, som har mange års erfaring fra Actic Furuset, leder satsningen på kvinnedelen.

Hun forteller at hun ønsker å skape et eget område hvor alle kvinner er velkomne, samt skape et område for innvandrerkvinner og kvinner som av ulike årsaker hindrer de å trene i felleskap med menn.

I forbindelse med åpningen av kvinnedelen, fortsetter og forsterker Actic Furuset sitt samarbeid med Friskliv og mestring i Bydel Alna.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Bidrar til folkehelsa

Faiza Siddiqui, i Friskliv og mestring samt tidligere kollega i Actic har stor tro på satsningen og at dette vil kunne være med å bidra til en bedre folkehelse hos de som trenger det mest.

– Vi vet også at om jenter har tilgang til et eget område i trygge omgivelser, god oppfølging og et støttende samfunn med andre jenter, vil de lettere klare å finne selvtilliten og motivasjonen til trening. Dette ønsker vi å kunne tilby alle som enten allerede er godt i gang med trening, eller som ønsker å bli mer aktive, forteller Hanne Halvorsen.

– Hos oss vil vi jobbe for samhold gjennom fantastiske økter, foredrag, workshops, jentekvelder, yogatimer, gode samtaler og fantastisk kvinnelig energi! Velkommen til åpningsfest 7. november, fortsetter hun.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]