annonse

annonse

Actic-kjeden kjøper Asker Treningssenter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Actic har inngått avtale om å kjøpe Asker Treningssenter AS, som opererer tre treningssentre i Asker med ca. 5000 medlemmer.

Asker Treningssenter har en årlig omsetning på nesten 40 millioner kroner med god lønnsomhet. Konsolidering finner sted 1. desember, ifølge en børsmelding fra Actic.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Asker Treningssenter driver tre meget attraktive anlegg og gir oss en sterkere plattform på det norske markedet. Vi vil flytte vårt regionale hovedkvarter til Asker, som vil bli et viktig hovedanlegg med en sterk PT-virksomhet. Asker Treningssenter har et bredt og godt utviklet tilbud som vi kan utvikle og fortsette å bygge videre på, sier Christer Zaar, administrerende direktør Actic.

– I 10 år har vi utviklet Asker Treningssenter til en veldig god bedrift, og nå er det riktig tidspunkt for å overlate forretningen til en større og mer etablert spiller med samme fokus. Det er bra for medlemmene våre som får et bedre tilbud, mens våre fantastiske ansatte får muligheten til å utvikle seg i en større gruppering, uttaler Leif Nilsen og Jan Johannessen, eiere av Asker Treningssenter.

Christer Zaar fastslår at oppkjøpet bør ses som en del av Actics vekststrategi, og at det styrker kjedens plattform i Norge.

– Vi ser et høyt aktivitetsnivå i bransjens konsolidering, som akselereres av en økt digitalisering, sier Zaar.

LES OGSÅ: Actic ser på oppkjøp i Norge

Les Bransjeprofilen på gründerne som nå selger sitt livsverk: Jan E. Johannessen, Livslang selger med sosialt engasjement og Leif Nilsen, 100 prosent engasjement – alltid!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]