annonse

annonse

Actic lanserer digital trening på medlemmenes vilkår

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningskjeden lanserer nå Actic Anywhere, en ny treningsapp som gir medlemmene en sosial plattform med struktur og inspirasjon til trening på treningssenter, utendørs eller hjemme. Norske medlemmer må vente til over nyttår.

Lanseringen markerer starten på Actics digitale satsing og en ny plattform for fremtidig vekst, ifølge en pressemelding.

– Trening er viktigere enn noen gang, og Actics mål er å tilby våre medlemmer markedets mest tilgjengelige og inspirerte treningstilbud. En av de store nøklene til det er å skape digital tilgjengelighet og inspirasjon til trening, sier administrerende direktør Anders Carlbark i Actic Group.

Actic Anywhere er akkurat hva det høres ut som – trening hvor og når du vil.

– Actic Anywhere er også en plattform for vår digitaliseringsreise, og et sterkt supplement til våre andre tilbud innen gym, utendørstrening og svømming. Vi ser store muligheter med digitalisering av trening og vil med høyt ambisjonsnivå fortsette å videreutvikle Actic Anywhere, for å skape merverdi for våre medlemmer, fortsetter han.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Kan få folk til å trene mer

I en svensk studie utført på Actics medlemsbase i november 2020, oppgir 43 prosent at de har trent litt mindre eller mye mindre under pandemien i forhold til før pandemien.

Hvis digitale løsninger ikke hadde vært tilgjengelige, hadde tallet sannsynligvis vært enda høyere. Hele 44 prosent oppgir at de i løpet av pandemien trente mer med digitale løsninger enn før.

47 prosent mener at en betydelig fordel med digital trening er at den er uavhengig av tid og sted.

Sverige først, så Norge

Actic Anywhere inneholder både treningsøkter og kombinasjoner av økter som danner treningsprogrammer. Appen inkluderer også gruppetrening, bootcamps og online PT. Medlemmene kan enkelt velge hvor og hvordan de vil trene – med egen kroppsvekt i stuen eller med en vektstang i treningsstudioet.

– Vi er utrolig stolte over at vi under den pågående pandemien har våget å investere tungt i et virkelig spisset produkt, sier produktsjef Jonas Lissjanis i Actic Group.

– Actic Anywhere er tilpasset både nybegynnere og elite. Våre mest etablerte personlige trenere og nøye utvalgte eksperter lager innholdet og coacher medlemmene våre, fortsetter han.

Actic Anywhere er tilgjengelig for det svenske markedet fra og med 8. desember. Medlemskapet er uforpliktende og koster 59 svenske kroner per måned.

Produktsjef og fagansvarlig i Actic Norge, Magnus Johansen, opplyser at appen kommer til Norge om ikke lenge.

– Actic Anywhere kommer også til Norge, i januar. Vi ønsker at alle våre medlemmer i Norge skal få mulighet til å teste appen. Den kommer derfor til å være gratis for alle medlemmer i en introduksjonsperiode, sier han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]