annonse

annonse

Actic lanserer ny identitet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Actic ønsker at treningen skal bli mer betydningsfull med en ny plattform, merkevarestrategi og identitet. Mennesker trener for å få mer ut av livet, ikke fordi trening i seg selv er gøy, viser innsiktsarbeidet.

Med et mer moderne, aktivt og inspirerende uttrykk – basert på research og kundebaserte drivkrefter – ønsker Actic å skape et mer følelsesmessig drevet varemerke som får folk til å trene for å få mer ut av livet, ifølge en pressemelding.

– Vår kompetanse og kunnskap om hva som kreves for at medlemmene våre skal kunne få mer ut av livet gjennom trening, har alltid vært der. Men vår identitet ga oss ikke den autoriteten og troverdigheten vi trenger, sier CMO Sofia Brandberg i Actic.

– Det NORD DDB har utviklet sammen med oss, ​​har landet akkurat på det vi ønsker å stå for fremover, fortsetter hun.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Ikke trening for treningens skyld

Den nye strategiske retningen, som er resultat av grundige drivkraftanalyser, intervjuer og forbrukerinnsikt, legger vekt på hva folk får ut av livet ved å trene.

– Etter en lang innsiktsfase har vi funnet ut at den bredeste drivkraften ikke er kategorikonvensjonen – nemlig at trening er gøy. I virkeligheten viser det seg, gjennom kvantitative og kvalitative studier, at den sterkeste drivkraften er å få energi og styrke til å gjøre andre ting i livet.

– For eksempel å levere en eksamen, være godt rustet for jobben, ha en kropp som kan takle et langt liv eller være i stand til å leke med barnebarna. De som trener på Actic er rett og slett de som trener for å få mer ut av livet, de trener ikke for trenings skyld, sier Brandberg.

Hun legger til at den innsikten har vært utgangspunktet i det varemerkestrategiske og kreative arbeidet som kjeden sammen med byrået har gjort gjennom siste høst og vinter.

– Varemerkestrategien vil levendegjøres av Actic i kommunikasjonen – men fremfor alt i kundemøter på våre tre arenaer; treningssenteret, utendørs og digitalt.

Den nye merkevarestrategien skal gjenspeiles i alt.
Enda mer i vente

Plattformen ble lansert i mars 2021 og har som mål å gi Actic et mer moderne, seriøst og profesjonelt uttrykk, uten å miste fokus på mennesker. Resultatet er en nedstrippet og ren identitet, uten treningsverdenens typiske signalfarger, ifølge meldingen.

Den nye plattformen og identiteten er i ferd med å bli rullet ut i både eide og kjøpte kanaler. I 2021 begynner også arbeidet med utviklingen av Actics fremtidige treningssentre, som naturlignok vil være i tråd med den nye identiteten. Arkitektbyrået Koncept står bak dette arbeidet.

I løpet av siste halvdel av 2021 vil det nye kommunikasjonskonseptet «Trening for livet» bli lansert videre gjennom flere kanaler og samarbeid.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]