annonse

annonse

Actic lanserer «Outdoor Box» – kommer også til Norge

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Lanseringen er et svar på undersøkelsen kjeden gjennomførte tidligere i år, som viste at 62 prosent av de som trener også trener utendørs. Under pandemivåren trente 43 prosent mer utendørs enn året før.

Derfor tar Actic et nytt grep om utendørstrening og lanserer konseptet Actic Outdoor Box, ifølge en pressemelding.

Outdoor Box er en mobil innretning i form av en container som inneholder utstyr som vektstenger, battleropes, kettlebells, medisinballer og en stor rigg.

Utstyret muliggjør trening i alle former for alle medlemmer på alle nivåer, ifølge Actic.

– Vi har håndtert funksjonell utendørstrening lenge, men nå tar vi vårt treningskonsept Actic Training Circuit til neste nivå med vår Outdoor Box. Med Box-en og dens komplette utrustning kan vi skape morsomme, varierende og utfordrende treningstimer. Dermed får vi en større variasjon på treningen, og dette er veldig nytt innen utendørstrening og ekstremt spennende, sier Chief Product Officer Jonas Lissjanis i Actic Group.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Lanserer eget medlemskap

De to første Outdoor Box-ene er plassert I Varberg og Karlstad – to strategisk viktige områder for Actic der de fra før har henholdsvis tre og fem sentre. Boxene åpner 15. august og medlemmene får tilgang gjennom klippekort, region-medlemskap og outdoor-medlemskap.

– Å lansere et helt nytt medlemskap for Outdoor Box føles helt riktig. Som outdoor-medlem får man tilgang til samtlige klasser i Boxen. Actic Outdoor Box gir ikke bare tilgang til utstyr og timer, men er også et samlingssted for våre medlemmer, forteller Lissjanis.

Et outdoor-medlemskap koster 299 svenske kroner i måneden, er uten bindingstid og har ingen startavgift. Boksene skal holde åpent utover sesongen så lenge det er etterspørsel.

Lissjanis forteller til Treningsindustrien.no at de har store planer med det nye konseptet.

– Vi ser på lansering i Norge i løpet av kort tid, fastslår han.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]