annonse

annonse

Actic legger ned i Porsgrunn

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Actic-kjeden legger ned treningssenteret på Kjølsnes i løpet av juli. – Vi så ikke noen synergi med den nye svømmehallen som kommer, sier norgesansvarlig Johan Ingemarsson.

Lokalavisene Varden og Porsgrunn Dagblad kunne tidligere denne uken melde om at en del medlemmer på Actic Porsgrunn har startet en underskriftskampanje for å la senteret leve.

Det kommer det nok ikke til å bli noe av.

Johan Ingemarsson i Actic Norge forteller til treningsindustrien.no at det lenge har vært mye «frem og tilbake» med senteret på Kjølsnes og den eksisterende svømmehallen der.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vår leiekontrakt gikk egentlig ut i april i fjor, og vi har avventet beslutningen om ny svømmehall som det har vært snakket om lenge. Ny svømmehall er nå vedtatt, men den ligger ikke i samme bygg så de tydelige synergiene vi har hatt – og har andre steder – er ikke lenger til stede, sier Ingemarsson.

Ville gått i minus

Lokalavisen Porsgrunn Dagblad skriver at beslutningen skal ha blitt tatt på bakgrunn av dårlig omsetning. Det har blitt hard konkurranse fra blant annet Elixia, som også har kjøpt opp Stamina.

– Omsetningen har gått ned, ja – men vi har ikke gått i minus. Men på sikt tror vi at det ville blitt resultatet, så da har vi besluttet å legge ned før det skjer, forteller Ingemarsson.

Han legger til at Actic etter hvert også har blitt eneste gjenværende leietaker i bygget på Kjølsnes, og at området kommer til å være en byggeplass de neste årene. Derfor var ikke lokasjonen lenger like attraktiv.

– Vi ser ingen fremtid på Kjølsnes, men vi driver videre i Skien. Der har vi faktisk opplevd en økning, så der går det bra, fastslår Ingemarsson.

LES OGSÅ: Actic ser på oppkjøp i Norge

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]