annonse

annonse

Actic Moss: Pusset opp og snudde medlemstrenden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Det er utrolig gøy å kunne fortelle at Actic Moss har økt sin medlemsmasse med nesten 40 prosent i 2022, sier senterleder Ann Kristin Holder.

Senterleder Ann Kristin Holder har sammen sitt team har klart å snu den negative trenden på senteret. De har det siste året økt medlemsmassen ved Actic Moss med over 60 prosent i forhold til samme tid i fjor, og har for lengst passert målet for 2022, opplyser Actic i en pressemelding.

– Det er kjempegøy, det renner folk inn hele tiden, forteller Holder.

Hva som var målet for 2022, opplyses ikke – og markedssjef Elin Michalsen i Actic Norge sier til Treningsindustrien.no at de ikke har lov til å gå ut med det (Actic er børsnotert, red.anm.).

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Full snuoperasjon

– Vi har tidligere slitt med å få senteret til å fungere, men sammen med gårdeier Espen Klevmark i Enata Eiendom AS, ny senterleder og en bred markedsføringsstrategi har vi klart å snu trenden, forteller Michalsen.

Senterleder Ann Kristin Holder forteller at det har vært en kjempegøy reise.

– Senteret har vært under en oppussing, der både bad og studio har fått nytt liv. Det har blitt byttet ut maskiner og treningsutstyr, samt at garderobene har fått et stort løft. Sammen med gårdeier har vi pusset det opp til å bli et fint og moderne senter, med et populært velværebasseng, sier hun.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Skal pusse mer

– Ann Kristin har mange års erfaring innenfor treningsbransjen, og er utrolig dyktig til å skape team, noe som har vært et suksesskriterium for Actic Moss, understreker Michalsen.

Hun legger til at suksessen med senteret i Moss har dannet grunnlaget for at kjeden nå har midler til å pusse opp flere av kjedens sentere.

– Dette arbeidet er vi godt i gang med allerede, fastslår Michalsen.

LES OGSÅ: Leif Nilsen tilbake i treningsbransjen som ny Norgessjef i Actic-kjeden

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]