annonse

annonse

Actic Norge kjøper Fitness24 i Sarpsborg

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Overtakelsen er effektiv fra 1. juli og Actic overtar eksisterende medlemsmasse og leieavtale på Tunejordet. Samtidig vil Actic utvide lokalene med 600 kvm., som skal bli et CrossFit-senter.

Lokalene blir oppgradert og pusset opp, men konseptet vil være det samme utenom at senteret vil bli bemannet noen dager i uken. Oppgraderingen vil stå klart innen 1. september.

– Vi fortsetter satsningen på CrossFit, og Actic åpner sitt andre senter. Det vil bli eget affiliate, med eget medlemskap. Vi har allerede en «community» med over 200 interessenter, så dette kommer til å bli en spennende reise, forteller Country Manager Leif Nilsen.

LES OGSÅ: – Vi må tørre å prøve

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Holder åpent

– Videre skal vi satse på å bygge opp personlig trening. Vi er i dialog med leverandører i bransjen på hvordan PT-modellen skal utvikles for fremtiden. Det være seg teknologi, kompetanse, samt konkurransedyktige vilkår for PT-ene, sier Nilsen.

I en periode på 6 måneder, fra juli, kommer Actic Tunejordet til å ha utendørstrening, der Outdoor boxen vil bli brukt. Ellers vil senteret holder åpent gjennom sommeren og oppgraderingen, opplyses det.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]