annonse

annonse

Actic skriver ned verdier for 280 mill.

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

«Et kvartal preget av kraftfullt endringsarbeid». Slik beskrives tredje kvartal av Actics konsernsjef Anders Carlbark.  Nettoomsetningen økte med 3,8 prosent og kostnadsfokuset fortsetter.

Omsetningen for treningskjeden Actic havnet på 227,6 millioner svenske kroner, en vekst på 3,8 prosent – hvorav minus 0,6 prosent var organisk vekst. Nettoresultatet havnet på 13,8 millioner svenske kroner – før nedskrivning av goodwill og immaterielle verdier.

I samme periode i fjor var driftsresultatet 23,7 millioner svenske kroner.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

For Actic benytter tredje kvartal til å skrive ned disse verdiene med hele 280 millioner svenske kroner.  Det gir en kraftig effekt på kvartalets nettoresultat, men påvirker ikke kontantstrømmen eller driften.

– Driftsresultatet i tredje kvartal preges av fortsatt endringsarbeid samt nedskrivningen. Vi fortsetter endringsarbeidet gjennom implementering av effektivitetsmål angående bemanning samt kostnadsfokus i hele organisasjonen, sier konsernsjef Anders Carlbark i en børsmelding.

I kvartalsrapporten skriver selskapet at gjennom høsten og starten av 2020 kommer lønnsomhet og optimering av eksisterende virksomhet til å prioriteres, fremfor ekspansjon og etableringer.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]