annonse

annonse

Actic søker senterleder til flaggskipet i Asker – fristen er utløpt

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Er trening din lidenskap? Ville det vært en drøm å jobbe med trening og være med på å forbedre folks liv på ekte? Blir du drevet av å oppnå resultater med andre, og levere en eksepsjonell kundeopplevelse? Da ønsker vi oss deg som ny kollega – til å drive vårt flaggskip i Asker.

Dette er Askers absolutte premium-treningssenter, som har alle fasiliteter du kan tenke deg!

Det blir egentlig litt snevert å kalle det «treningssenter»! Vi har et enormt treningsareal med bra utstyr, Askers beste gruppetreningstilbud, spa med svømmebasseng, klinikk, smoothiebar og en fantastisk lekker functional fitness box.

Over 4000 kvadratmeter med mestring og treningsglede, samlokalisert med Actic Norges-hovedkontor i Lensmannslia, få meter fra Asker togstasjon.

Som senterleder har du ansvaret for at Actic Asker når målene vi har for sentret, ut i fra en tydelig plan. Du skal lede flere avdelinger til å lykkes, som igjen utgjør senterets totale målsetning. Ditt gode lederskap er avgjørende for at treningssentret skal fungere bra, og for at dine medlemmer og ansatte skal trives og blomstre.

I rollen vil dine arbeidsoppgaver være

 • Resultatansvar – drive senterets resultat fremover sammen med Quality Manager og ditt team
 • Personalansvar – lede, motivere og utvikle ditt team av salg- og servicemedarbeidere, personlige trenere, gruppetreningsinstruktører eller andre roller på senteret
 • Kundeopplevelse – med stort kundefokus sørger du for at våre medlemmer får eksepsjonelle kundeopplevelser
 • Service- og driftsansvar – du er ansvarlig for den daglige driften på ditt senter
 • Administrasjon – timelistehåndtering, budsjett og rekruttering med støtte fra supportfunksjoner på hovedkontoret

 

For å lykkes i rollen har du

 • Stor erfaring med salg og resultatarbeid
 • Erfaring med å jobbe med service og kundeforhold
 • Erfaring med å lede team
 • Gjerne erfaring eller utdanning som personlig trener eller instruktør
 • En stor interesse for trening og helse
 • Gode datakunnskaper

 

Du er ansvarsfull og gir deg ikke før målene er oppnådd. Du har gode lederegenskaper i form av å motivere, utvikle og drive teamet mot høy trivsel og gode resultater. Du setter pris på interaksjon med kunder og forstår viktigheten av at alle trekker i samme retning.

Du er strukturert og organisert, og er vant til å jobbe med varierte oppgaver. Videre har du god selvinnsikt og du tror en personlig tilnærming er viktig.

Hva kan vi tilby deg?

Lederskapsutvikling og stort ansvar i et dynamisk arbeidsmiljø med mye glede og passion. Du får trygge ansettelsesvilkår og selvfølgelig tilgang til hele vårt treningstilbud – inne, ute og digitalt!

Kontakt Quality Manager Patric Oscarsson på mobil 938 29 280 om du har spørsmål. Søk på stillingen via vår rekrutteringsportal. Søknadsfrist 18. april.

 

Bli kjent med Actic Norge AS

Actics visjon er å skape et sunnere samfunn gjennom trening. Vi ble grunnlagt i Sverige i 1981, og er i dag en av de ledende aktørene i treningsmarkedet i Norden. Actic tilbyr lett tilgjengelig og inspirerende trening på mer enn 170 treningsfasiliteter med rundt 200 000 medlemmer i Sverige, Norge, Tyskland og Østerrike. Vi tilbyr trening innendørs, utendørs og digitalt gjennom treningsstudio, personlig trening, gruppetrening og bad. Våre verdier er passion, customer focus, performance og teamwork.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]