annonse

annonse

Actic søker to PT-er til Lillehammer (fristen er ute)

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Elsker du trening, og vil hjelpe andre til bedre helse? Vårt flotte treningssenter på Jorekstad fritidsbad satser på PT framover, og vil ha med deg som brenner for å hjelpe andre med trening! Er det deg?

Actic er en av Nordens største treningskjeder med over 220 sentere og mer enn 215 000 medlemmer i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Østerrike. I Norge er Actic nærmest landsdekkende med 23 senter fordelt på 13 fylker; fra Alta i nord til Skien i sør.

Du kommer til å få hjelp av de beste i bransjen til å lykkes, grundig kursing i salg, coaching og psykologi. Vi ønsker oss en kollega som har et ønske om å jobbe heltid med trening.

Ville dine venner beskrevet deg som..?

  • Du brenner for å hjelpe mennesker
  • Du har glimt i øyet, og byr gjerne på deg selv
  • Du er flink i det du gjør, særlig trening

 

Kan du svare “ja” her? Les videre!

Vi skal ha god stemning på jobb, og et veldig hyggelig, folkelig og uformelt miljø, der vi skal kjenne medlemmene våre godt, og de oss! Så er du god på å bygge relasjoner, passer du bra i vårt lag!

Hva slags bakgrunn har du?

Du har PT-utdanning, helst ettårig, eller er kanskje en treningsinteressert fysioterapeut, eller idrettsfaglig utdannet? Vi vurderer alle søkere individuelt.

Enkel søknad!

Vi tror på enkle søknadsprosesser, så alt du trenger er din CV, og som søknad kan du svare på følgende tre spørsmål (maks 200 ord)

  • Hva du tenker er de viktigste egenskapene hos en personlig trener?
  • Hvordan ville du hjulpet en demotivert kunde?
  • Hvilke av dine egenskaper tror du er viktigste bidrag til et team?

 

Søknadsfrist 3. oktober 2018. Søk på stillingen her!

Vår personlig trener og fysio Silje kan du se mer om her!

 

 

Om Actic

Actic er en av Nordens største treningskjeder med over 220 sentere og mer enn 215 000 medlemmer i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Østerrike. I Norge er Actic nærmest landsdekkende med 23 senter fordelt på 13 fylker; fra Alta i nord til Skien i sør. Vårt fokus er å skape et sunnere samfunn gjennom å inspirere og engasjere alle mennesker til bedre helse og økt velvære. Vi tilbyr gode forutsetninger med velutstyrte treningsfasiliteter og kvalifiserte treningsveiledere for å hjelpe våre medlemmer med å nå sine mål. Les gjerne mer på http://www.actic.no/

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]