annonse

annonse

Adrenalin gjør entré i Norge – første stopp: Drammen!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det revolusjonerende aktivitetssenteret Adrenalin åpner i Norge, med det første senteret planlagt åpnet i Drammen tidlig i november. Forhåndssalget har allerede startet, og entusiaster av fysisk trening og adrenalinrush kan forvente et mangfoldig tilbud av spennende aktiviteter og topp moderne utstyr.

Et team av engasjerte og erfarne gründere, inkludert Lasse Tufte, Magnus Midtbø, Jesper Brandt (Normal-kjeden, Just Padel), Cornelis Verkerk (eiendom), og Thor Ivar Hornnes, mannen bak treningskjedene Shapes, Instinct, og Trimeriet, står bak det nyskapende konseptet Adrenalin.

Dette senteret representerer en fullverdig og omfattende plattform for fysisk aktivitet og trening, designet for å imøtekomme behovene til individer i alle aldre fra 12 år og oppover, uavhengig av deres fysiske form og ferdighetsnivå.

Adrenalin-senteret lover en spennende opplevelse, uansett om besøkende er interessert i lystbetonte aktiviteter basert på mestringsfølelse, teknikk- og ferdighetstrening for økt styrke, eller mer tradisjonelle former for styrke- og kondisjonstrening.

Senterets unike Adrenalin-rigg og hinderløypeseksjon (OCR) tilbyr et bredt spekter av utfordringer med varierende vanskelighetsgrad. Disse hindrene er nøye utformet for å teste og forbedre styrke, balanse, utholdenhet, og tekniske ferdigheter. Tilpasningsdyktige baner tillater endringer i antall hinder, vanskelighetsgrad og intensitetsnivå, som kan justeres etter individets forbedring og mestring.

Adrenalin-senteret sørger også for å holde ting friske og spennende ved å regelmessig “skru om” banene i riggen, og tilbyr stadig nye utfordringer for medlemmene å overvinne. Blant de unike attraksjonene er Norges første Adrenalin-rigg, samt spennende hindringer som “Warped Wall” og “Salmon Ladder”, hvorav førstnevnte blir Europas høyeste.

Besøkende som foretrekker egenvekttrening (Calisthenics) vil sette pris på senterets dedikerte seksjon for denne treningsformen, komplett med stenger i forskjellige høyder tilpasset ulike øvelser. Styrketreningsavdelingen byr på et bredt utvalg av frivekter og eksklusive styrketreningsapparater kun tilgjengelig hos Adrenalin.

Med kondisjonsapparater levert av merker som Freemotion og StairMaster, som også inkluderer markedsledende iFit-teknologi for underholdning og treningsmoduler, setter Adrenalin en ny standard for fysisk trening og underholdning i Norge.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]