annonse

annonse

Akademiet for Personlig Trening, SAFE Education og The Academy slår seg sammen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det nye selskapet Wellness Education and Technology, skal omsette for 250 millioner kroner innen helse og utdanning i løpet av fem år. Espen Arntzen blir toppsjef.

AFPT, SAFE Education og The Academy, med mer enn 70 års erfaring med å utdanne profesjonelle innen trening og helse, slås sammen og danner Wellness Education and Technology, ifølge en pressemelding.

Konsolideringsbølgen i treningsbransjen har dermed også kommet til utdanningsinstitusjonene. Sammen med investeringsselskapet Helix Kapital er målet å akselerere veksten i Norden og internasjonalt.

Sommeren 2018 kjøpte Qicraft og Håkon Bakkevig SAFE Education fra SATS. Under paraplyen Competence Factory har Qicraft stått bak både SAFE og The Academy. AFPT trenger ingen nærmere presentasjon. Selskapet eies av Espen Arntzen som blir CEO for Wellness Education and Technology.

Kort fortalt er det to sterke bransjepersonligheter som har fått med seg Helix Kapital for å vokse videre.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Utrolig spennende utvikling

Wellness Education and Technology har mål om å styrke kompetansen og lønnsomheten innen helse, trening og ernæring og bli en avgjørende bidragsyter i markedet, ifølge meldingen.

Dette skal gjøres ved å tilby tjenester og produkter som kan hjelpe treningskjeder, treningssentre, ansatte, medlemmer eller andre som er opptatt av egen helse, til å få de verktøyene de trenger.

Håkon Bakkevig.

– Det blir en utrolig spennende utvikling i årene som kommer. Med synergiene som kommer av at alle aktørene sammen jobber med målet om å øke kompetansen i markedet og erfaringen som alle parter tilfører dette samarbeidet, kan dette føre til mange spennende muligheter, sier Håkon Bakkevig i Qicraft og Competence Factory.

– Helix Kapital ser på mulighetene i bransjen og med det økende behovet for helse så er det en spennende utvikling vi står foran, sier Stefan Lambert, talsperson for Helix Kapital.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Skal raskt hente synergier

Med partene som nå slår seg sammen, er målet ekspansjon og spre kunnskap med en innovativ bruk av digitale løsninger – ved å ta med seg erfaringen og kompetansen fra alle aktørene, og med Helix Kapital som en sterk finansiell partner i ryggen.

Ekspansjonen vil også gjøres utenfor Norden og selskapet vil søke både muligheter og samarbeid for å skape nye produkter og tjenester som fremmer helse og trening.

Styret i det nye selskapet vil bestå av erfarne krefter fra bransjen. Kent Orrgren, CEO World Class Romania, blir styreleder i det nye selskapet, og vil sammen med Farhad Jabbari og Håkon Bakkevig, begge kjent fra både SAFE, The Academy og Qicraft, og tre representanter fra Helix og AFPT utgjøre det nye styret.

CEO i det nye selskapet vil være Espen Arntzen, som også fortsetter som daglig leder for AFPT.

Inntil videre vil driften fungere som tidligere og man vil raskest mulig hente ut synergier fra virksomhetene for å tilby ytterligere økt kvalitet til alle studenter, ansatte og konsulenter, heter det i pressemeldingen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]