annonse

annonse

Foto:

Trygve Hagen, CEO i Treningshelse Holding AS

AKTIV TRENING GÅR SAMMEN MED FAMILY SPORTS CLUB OG AKTIV365

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningshelse Holding AS annonserer at de inkluderer Aktiv Trening i konsernet, som allerede eier kjedene Aktiv365 og Family Sports Club. Med denne sammenslåingen vil de tre kjedene kontrollere 72 sentre med om lag 100.000 medlemmer i Norge.

Treningshelse Holding, med sin ambisjon om å styrke posisjonen i markedet for fullservice treningssentre i Norge, har nå tatt nok et betydelig skritt fremover. Konsernet har sin opprinnelse fra sammenslåingen av Aktiv365 og Family Sports Club i sommeren 2022, og utvider nå ytterligere med tilføyelsen av Aktiv Trening.

Aktiv Trening, med sine 19 sentre strategisk plassert på Nordvest-landet, har siden nittitallet vært en markant aktør i regionen. Grunnlagt av David Andersen, vil denne veteranen fortsette i en nøkkelrolle innen Treningshelse Holding. Andersen vil spesielt fokusere på videreutvikling av regionen på Nordvest-landet. Med denne sammenslåingen vil Treningshelse Holding ha en formidabel tilstedeværelse over hele landet, og spesielt på Nordvest-landet.

Konsernets visjon går utover bare forretningsvekst. Med en klar intensjon om å bidra aktivt til en bedre folkehelse, er målet å tilby kvalitetstrening gjennom godt utstyrte og tiltalende sentre på strategiske steder.

Dette er imidlertid bare begynnelsen for Treningshelse Holding. Med flere planlagte sammenslåinger i horisonten, forventes ytterligere vekst i løpet av det kommende året. Målet er klart – å bli den fremste privateide treningssenterkjeden i Norge.

David Andersen, Aktiv Trenings grunnlegger og daglig leder, uttrykte sin entusiasme over den nye sammenslåingen: “Dette er en merkedag for Aktiv Trening og alle medlemmene, og vi ser frem til å kunne bli en større og sterkere kjede ved å bli en del av Treningshelse-konsernet.”

Trygve Hagen, CEO i Treningshelse Holding AS, roste også den nye tilføyelsen: “Aktiv Trening er en veldrevet og erfaren aktør i treningsbransjen på Nordvest-landet som vil styrke konsernet betydelig.”

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]