annonse

annonse

Aktiv Trening satser på «sykkelkino»

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det var kickoff på Aktiv Trening Blindheim rett før påske, og flere sentre i kjeden står for tur. Sykkelkino appellerer til både «Hvermansen» og de sykkelinteresserte, ifølge kjedeeier David Andersen.

– For oss er det viktig å kunne gi medlemmene en god filmopplevelse i sykkelsalen og ikke at det bare blir animasjon eller dårlig film som man nesten kan bli svimmel av å følge med på, forteller David Andersen.

Før påske arrangerte Aktiv Trening Blindheim «sykkelkino» for sine medlemmer. Mellom 70 og 80 deltakere inntok sykkelsetene for å sykle ruter filmet og lagt opp av Globeracer.

Gir en god opplevelse

Andersen forteller at valget for sykkelsatsingen falt på Globeracer på grunn av den visuelle filmopplevelsen av å være ute i naturen og sykle.

– Vi opplever også at de har meget god kvalitet på selve oppbyggingen av timene. De har funnet en god balanse i innspillingen sin som gir en skikkelig god sykkelopplevelse, sier han – og legger til at det for medlemmene betyr at de får lyst til å sykle mer.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Foreløpig er Globeracer kun installert ved Aktiv Trening Blindheim.

– Men vi har avtale om, og er i gang med, å installere ved syv avdelinger til – pluss kanskje noen flere, sier Andersen.

Appellerer til flere

Globeracer er sykkeluavhengig, og det var en av årsakene til at valget falt på systemet.

– Det fine er at de også har alt det andre som infopunkt, intensitetskurve, -skala, watt, puls som er enkelt å bruke for våre instruktører og enkelt å forstå for medlemmene. Systemet har også auto timeoppsett for timer uten instruktør. Vi kan dessuten lage våre egne timer med egen musikk og bruke alle disse nevnte mulighetene på skjermen, forteller Andersen.

– Hvem appellerer dette til? Hvermansen eller de mer spesifikt sykkelinteresserte?

Sykkelkino hos Aktiv Trening Blindheim

– Helt klart begge. De som ikke har vært med på sykkeltimer tidligere, får nå interesse og lyst til å bli med på en slik time. Det gir god opplevelse! Og det er helt supert at flere vil prøve seg i sykkelsalen. De sykkelinteresserte sier det er kjekt å se at timene er bygd opp av noen som vet hva de holder på med, sier Andersen.

Opplevelse blir viktigere

– Hvordan legger dere opp dette i fremtiden? Blir det faste timer?

– Ja, det blir noen få faste timer med Globeracer sine filmer som «høydepunkt» pr uke, pluss egne timer med bruk av Globeracer sitt verktøy for egenproduserte timer. Samt andre timer for de instruktørene som vil veksle på det. Det er ment til å være et ekstra godt verktøy for instruktørene våre.

– Kjører dere også watt?

Full gass på sykkelkino hos Aktiv Trening Blindheim

– Vi har ikke det akkurat nå, men har det med i planen ved utskiftning av sykler.

– Det er utrolig gøy å jobbe med noen som tør å gi begrepet «sykkelkino» en helt ny dimensjon. Her tar man for alvor innover seg trenden om å knytte opplevelse opp mot innendørs trening. Jeg tror dette bare blir mer og mer viktig fremover i kampen om moderne og kravstore forbrukere, sier Daniel Stub i Globeracer.

– Sykkeleventet i mars ble en veldig bra greie, med god stemning og mange gode tilbakemeldinger fra instruktører og medlemmer. At det visuelle står såpass sentralt i produktet, åpner opp for å «pimpe» sykkeltilbudet litt ekstra. Alle liker litt fest, fastslår Stub.

LES OGSÅ: Globeracer vil erobre sykkelsalen

LES OGSÅ: Aktiv i teten på Sunnmøre

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]