annonse

annonse

Foto:

F.v Tove Skarnes og Hans Havik

Aktiv Treningssenter blir en del av MOVA Group

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

MOVA Group AS kunngjør oppkjøpet av Aktiv Treningssenter AS, og samtidig reinvesterer dagens eiere i gruppen. Med dette trekket ønsker MOVA Group å styrke sin tilstedeværelse i Stavanger-området.

Aktiv Treningssenter, etablert i 1996, tilbyr i dag et topp moderne senter med rundt 1700 m2 treningsareal. Med kvalitetsutstyr og dyktige instruktører, gir senteret medlemmene en førsteklasses treningsopplevelse. Et bredt utvalg av gruppetimer, gjør at medlemmene kan velge blant mange aktiviteter.

Med sitt voksne og inkluderende treningsmiljø, fokuserer Aktiv Treningssenter på trivsel og helse. Senteret ønsker å fremme god livskvalitet og helse, i et miljø preget av sunne verdier og kunnskapsrike mennesker.

Ståle Olestad Hansen i MOVA Group, uttrykker glede over å inkludere Aktiv Treningssenter i selskapets portefølje, som nå teller 80 sentre. Eierne Tove Skarnes og Hans Havik uttrykker takknemlighet for reisen de har hatt i treningssenterbransjen i nesten 30 år. De berømmer medlemmer og ansatte som har bidratt til et godt treningsmiljø og levert bedre helse og treningsglede til mange.

De fremhever betydningen av kompetanse, kvalitet og teknologi i en stadig utviklende treningsbransje, som ønsker å bli anerkjent som seriøs bidragsyter til folkehelsen. Som en mindre aktør i bransjen erkjenner de begrensningene sine, og derfor har de takket ja til å bli en del av MOVA Group. De ser frem til å tilbringe de neste ti årene som en del av noe større, og er klare for å fortsette sin innsats for å fremme helse og velvære i samarbeid med MOVA Group.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]