annonse

annonse

Aktiv365 åpner nytt premiumsenter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I september åpner kjedens senter nr. 10. I samme anlegg vil det være en rekke racketsporter som padel, squash, tennis og badminton. – Det blir et helt unikt aktivitetssenter for hele familien, sier konsernleder Tor Fredrik Neumann-Berg.

Det nye senteret blir etablert på Bønes i Fyllingsdalen, sør for Bergen sentrum. Neumann-Berg opplyser at det blir et premiumsenter med et rikt utvalg av gruppetrening.

Senteret på Bønes vil få følge av megatrenden padel-tennis. I samme anlegg vil det også være tennisbaner, squash- og badmintonbaner.

Akttiv365 vil ha ansvar for drift av treningssenteret, mens huseier har ansvaret for alt av racketsport.

– Det vil naturligvis være et tett samarbeid her som vil bli et gode for alle våre medlemmer, fastslår Neumann-Berg.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Tror timingen er bra

Det nye senteret har vært planlagt en stund og skulle egentlig vært åpnet i 2020, men ble satt på hold på grunn av koronasituasjonen.

Neumann-Berg tror timingen nå er veldig bra.

– Verden vil være mer normal til høsten, fastslår han.

Aktiv365s nye senter skal tilby egne løpetimer, og ha et såkalt «performance-rom» hvor det skal kjøres egne konsepter med funksjonell trening. I tillegg vil det være et stort utvalg av gruppetimer og yoga.

Har startet rekrutteringen

Det som gjør senteret mer spesielt er den store satsingen på racketsport. Det blir tre padel-baner i tillegg til flere baner med kjente sporter som tennis, squash og badminton.

– Med dette senteret vil vi ha tre sentre som er tilknyttet megatrenden padel-tennis. I tillegg til Bønes er også sentrene på Paradis og Sandsli tilknyttet padel-baner, sier Neumann-Berg.

Konsernlederen forteller at de nå har begynt rekrutteringen av mannskapet som skal drive det nye senteret på Bønes:

– Vi søker både eksternt og internt. Vi skal ha senterleder, instruktører og PT-er. Målet er at vi skal ha det råeste teamet til å drive det nye senteret, sier han.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Liten kommunal støttepott

Før helgen ble det kjent at treningssentrene i Bergen får fire millioner kroner i kommunal støtte fra Bergen kommune.

Neumann-Berg er ikke nevneverdig imponert over beløpets størrelse. Av de totalt 78,6 millioner kronene som blir delt ut, får serveringsbransjen 46,5 millioner.

– Vi vet lite om hvordan kommunen har tenkt når de skulle fordele midlene. Det virker ikke som om kommunen forstår at når situasjonen normaliserer seg vil serveringsbransjen få et kraftig oppsving. For treningsbransjen er det annerledes, fastslår han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]