annonse

annonse

Aktiv365 kjøper Sprek og blid Arna

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Aktiv365 og investeringsselskapet OT Invest kjøper Sprek og blid Arna, som dermed blir det 8. treningssenteret i Aktiv365-kjeden.

Aktiv365 overtar driften fra og med første august 2018, ifølge en pressemelding.

– Våre sentre i Bergen og omegn merker økt etterspørsel og gjennom kjøpet av Sprek og blid Arna øker vi medlemsmassen vår betydelig samtidig som vi kan gi et enda bedre tilbud til våre eksisterende medlemmer, sier eier Sissel Tangerås i Aktiv365.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

-Vi ønsker å ta godt vare på alle som trener eller jobber på S&B Arna i dag, og opprettholder det populære treningstilbudet i lokalmiljøet både for eksisterende og nye medlemmer, sier Tangerås.

Hun legger til at de også ønsker å styrke tilbudet på kort sikt, blant annet ved et enda bredere gruppetilbud.

Fortsetter som senterleder

– Det har vært helt sentralt for oss å finne en ny eier som både er langsiktig og profesjonell. Videre har det både for oss og Aktiv365 vært helt essensielt at nøkkelpersonell i Arna blir med videre når Sprek og blid Arna nå blir en del av Aktiv365-kjeden. Vi er trygge på at de vil ta svært godt vare på både ansatte og medlemmer, uttaler eierne Arne Eilertsen og Thomas Ølnes i Sprek og blid Arna.

Thomas Ølnes vil fortsette som senterleder og fortsatt ha en eierpost på 9 prosent i det nye selskapet, Aktiv365 Arna AS.

Thomas Ølnes

Sprek og blid Arna har vært en del av Sprek og blid-kjeden siden oppstart i 2016. På kort tid har senteret vokst til å bli en viktig aktør i bydelen hvor man tilbyr et bredt spekter av aktiviteter innen styrketrening, gruppetrening, barnepass og personlig trening, ifølge meldingen.

Aktiv 365 er en av de største treningskjedene i Hordaland med følgende åtte sentre: Paradis, Straume, Sandsli, Arna, Kokstad (xpress), Kråkenes (xpress), Os (xpress) og Yoga365.

LES OGSÅ: Aktiv365 satser hardt på mykt

LES OGSÅ: Har Bergensrekorden i antall PT-timer

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]