annonse

annonse

Aktiv365 og Family Sports Club slår seg sammen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

De to kjedene vil etter dette ha totalt 60 sentre i Norge med om lag 80 000 medlemmer over hele landet.

Aktiv365 og Family styrker dermed posisjonen som en klar nr. 2-aktør i markedet for fullservice treningssentre i Norge, ifølge en pressemelding.

– Dette er en merkedag for Aktiv365 og vi ser frem til å kunne bli en enda mer slagkraftig aktør gjennom samarbeidet med Family, sier Tor Fredrik Neumann-Berg, konsernleder i Aktiv365.

Aktiv365 etablerte sitt første fullservice treningssenter i 1985 og har i dag 9 sentre i Bergens-regionen. Family-kjeden har totalt 51 sentre rundt om i Norge, hvorav 23 eide og 28 sentre på franchise.

Etter sammenslåingen vil Aktiv365 og Family ha 12 sentre med om lag 15 000 medlemmer i Bergens-regionen, og styrker dermed sin posisjon i Norges nest største by.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Beholder merkenavnene

Samarbeidet etablerer en solid plattform for videre vekst, både gjennom nyåpninger og overtakelse av sentre. Begge kjedene har hatt sterk medlemsvekst i perioden fra august 2021 frem til i dag med en økning av medlemsbasen på om lag 30 %, ifølge meldingen.

Kjedene vil bli drevet av de respektive organisasjoner under dagens merkenavn, men arbeidet med å samordne organisasjonene til det beste for våre medlemmer starter nå, opplyses det.

– Aktiv365 er en veldrevet og respektert aktør i treningsbransjen i Bergen som vi gleder oss veldig til å få samarbeide med, sier Trygve Hagen, konsernleder i Family Sports Club.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]