annonse

annonse

Foto:

Oskar Thorsen - Alphatek

Alphatek styrker teamet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Oskar Thorsen går fra Casall Pro til Alphatek, og bringer med seg verdifull bransjeerfaring og en skarp salgsfokus.

Med ansettelsen av en viktig ny medarbeider, er det tydelig at Alphatek er klare til å gjøre en betydelig innvirkning. Oskar Thorsen, tidligere Key Account Manager hos Casall Pro, blir nå salgssjef for Alphatek, og tar med seg omfattende erfaring fra bransjen og et skarpt fokus på salg.

Oskars strategiske visjon og sterk salgsorientert mentalitet, harmonerer perfekt med Alphateks ambisjoner. Han legger vekt på effektivitet, innovasjon og kundetilfredshet, og ser for seg en lys og vellykket fremtid for selskapet, forteller Erik Vassøy Olsen til Treningsindustrien.

Det som først og fremst trakk meg mot Alphatek,” forteller Oskar, “var det enorme potensialet jeg så i AlphaPWR. Dette er et produkt som ikke bare kan revolusjonere trenings- og idrettsindustrien, men også forme fremtiden for hvordan vi tilnærmer oss trening og restitusjon. Imidlertid er det ikke bare produktets innovasjon som fascinerer meg. Det er menneskene bak Alphatek, deres kompetanse og engasjement, som virkelig har fanget min oppmerksomhet. Deres lidenskap og driv er inspirerende, og det har motivert meg til å bli en sentral aktør i dette dynamiske og fremadstormende teamet.

Alphatek ser et bredt spekter av anvendelsesområder for AlphaPWR, alt fra treningssentre til idrettslag og klinikker. Oskar er begeistret for å jobbe tett med kundene for å vise hvordan AlphaPWR kan være et verdifullt verktøy for dem.

Med et solid team, et innovativt produkt og en sterk visjon har Alphatek alle ingrediensene for å lykkes. Under ledelse av Oskar Thorsen kan vi forvente at selskapet fortsetter å sette nye standarder for datastyrt trening.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]