annonse

annonse

Andreas Dyngen blir markedssjef i MOVA 

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

MOVA er stolt av å kunngjøre at Andreas Dyngen tiltrer som selskapets nye markedssjef, med oppstart 1. november. Dyngen kommer fra en posisjon som digital rådgiver i Madly AS og bringer med seg omfattende erfaring fra treningssenterbransjen, inkludert et betydelig engasjement som rådgiver for Nr1 Fitness over flere år.

Med bakgrunn som kunde ansvarlig, digital strateg, og byråleder, kan Dyngen skilte med omfattende kompetanse innen både organisk og betalt innhold på alle plattformer, inkludert sosiale medier og tradisjonelle kanaler.

I sin nye rolle vil Dyngen ha ansvaret for å utvikle og implementere MOVA sin markedsføringsstrategi. Han vil også fokusere på å styrke merkevare bevisstheten rundt MOVA og tiltrekke seg nye kunder til senterne.

“Det er med stor glede jeg blir en del av MOVA. Det er en spennende tid for selskapet, og jeg ser virkelig frem til å bidra til å bygge opp den nye merkevaren,” uttaler Dyngen entusiastisk.

“Andreas bringer med seg en unik kombinasjon av kreativitet, strategisk tenkning og dyp forståelse for bransjetrender. Vi ser frem til å dra nytte av hans ekspertise for å styrke MOVAs posisjon i markedet,” sier Lars-Petter Østlie, administrerende direktør i MOVA.

Per i dag består MOVA av flere veletablerte merkevarer, inkludert Nr1 Fitness, Sprek365, Toten Treningssenter, Trento, Trimhuset, Sportytude, Gnist Trening og Helse, Mysen Treningssenter, Ditt Treningssenter, Form Treningssenter, Sprek og Blid, og Aktiv Treningssenter

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]