annonse

annonse

Anne Thidemann går av til høsten

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Virke Trenings direktør Anne Thidemann går av med pensjon til høsten.

– Det har vært en utrolig spennende reise, men nå er tiden snart inne for å slippe nye krefter til som våpendrager for bransjen, sier Anne Thidemann.

Etter vel åtte år i bransjen, vil Anne Thidemann gå av med pensjon i august. Søket etter en ny leder for Virke Trening er nå i gang, ifølge Virkes hjemmesider.

Treningssenterbransjen har under Thidemanns ledelse mer enn doblet antall medlemmer. Bransjen har gjennom disse årene etablert seg som en markant og viktig aktør, og fått en tydelig stemme som en aktiv bidragsyter til bedre folkehelse og en friskere befolkning.

Er i gang med søk etter erstatter

– Thidemann har gjort en fantastisk jobb for bransjen. Vi er i gang med søket etter en ny leder for Virke Trening, som kan videreføre det gode arbeidet, og som kan løfte bransjen ytterligere, sier Helga Bull-Rostrup, direktør for Forretningsmessige tjenester i Virke.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Bransjefellesskapet Virke Trening ligger i bransjeområdet Virke Forretningsmessige tjenester. Direktør for Virke Forretningsmessig tjenester, Helga Bull-Rostrup, sitter i Virkes toppledergruppe og representerer Virke Trening.

– Virke Trening er et viktig område for Virke, og medlemmene kan føle seg helt trygge på at de skal bli godt ivaretatt videre og at Virke står på for bransjens rammebetingelser i Norge, sier Bull-Rostrup, som ser frem til et sterkt og godt samarbeid med ny bransjeleder fra høsten.

LES OGSÅ: Bransjeprofilen: Alle treningssentres mor Anne

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]