annonse

annonse

En guide for personlig trenere

Åpent webinar om ernæringskommunikasjon

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Virke inviterer til et åpent webinar 20. mars, med fokus på ernæringskommunikasjonens balanse mellom prestasjon og presentasjon. Webinaret er åpent for alle, uavhengig av medlemskap i Virke, og retter seg spesielt mot personlig trenere i Norge.

Virke, annonserer åpningen av påmeldingen til et spennende webinar som finner sted den 20. mars. Webinaret tar sikte på å utruste personlige trenere med kunnskapen de trenger for å veilede sine kunder på en ansvarlig og effektiv måte.

Veiledning spiller en kritisk rolle i hvordan trenings- og kostholdsråd blir mottatt og implementert av kunder. En trener eller veileders innflytelse kan ha omfattende effekter på en persons velvære, både fysisk og psykisk. Med stor makt følger også stort ansvar, og det er essensielt for trenere å reflektere nøye over den etiske vekten av deres rådgivning.

Heidi Holmlund og Tom Henning Øvrebø, begge med omfattende erfaring fra feltet, vil lede webinaret. De vil dele sine innsikter om hvordan man kan navigere i den ofte vanskelige balansen mellom å yte optimal veiledning og samtidig tilpasse budskapet etter individets forutsetninger og nivå.

Morten Mørland, bransjeleder for Virke Aktiv Helse, uttrykker et håp om at webinaret vil inspirere trenere og veiledere til å ta med seg nye perspektiver tilbake til sine kollegaer og arbeidsplasser. Gjennom å stimulere til diskusjon om ernæringskommunikasjon, håper Mørland at bransjen som helhet kan møte de stadige utfordringene i rollen som veileder med fornyet bevissthet og innsikt.

Trykk her for påmelding

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]