annonse

annonse

Åpner 10 nye sentre før utgangen av 2019

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Ekspansjonen fortsetter for gym og kampsport-kjeden MUDO.

– Vi har 40 gym i Norge i løpet av neste år. Ti nye åpner før utgangen av 2019. Fire innen første kvartal. Bø er først ut og skal åpne i september i år, forteller field manager Kjetil Rygh i en pressemelding.

De nye driverne er headhuntet fra blant annet Circle K, SATS, EVO og UFC. Sistnevnte er Pablo Garza, tidligere UFC fighter. Han driver for øyeblikket MUDO Gym Furuset, men skal snart i gang med et nytt fullservicegym.

– For oss er det ikke viktig at du har lang fartstid i treningsbransjen eller innenfor kampsport. Du må være endringsvillig og interessert i bransjen. Partnerskap med riktige folk er også en nøkkel for å lykkes. Man kan ikke selv være god på alle aspekter i driften. Gründer-ånden er essensiell, sier Rygh.

Omfattende opplæring

I tillegg til Bø er det planlagt åpninger i blant annet Bergen og i Oslo-området. De nye driverne blir tatt gjennom et opplæringsprogram og fikk i sommer oppleve en kick-off-dag i Nydalen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Mønstrer på: Daniel Aakre Pedersen (f.v.), Gøran Forsberg, Audun Mentzoni, Nicolay Conradi, Espen Jægersborg og Pablo Garza. Foto: Mudo Gym

– Vi jobber mye med business-coaching fra kjedens hold i forhold til nyåpninger, og denne samlingen er en opplærings-kick-off for ny-signeringer. Alle skal gjennom et omfattende opplæringsprogram i de nærmeste ukene og månedene, og alle får god hjelp til å komme i gang med sin egen business, sier Rygh.

Spår lys fremtid

MUDO Gym spår selv en lys fremtid i sitt unike segment; komplett gym og gruppetimer i kampsport – og gjør derfor rom for enda flere franchisetakere.

– Vi har plass til flere. Ta kontakt med oss hvis du føler at dette virker spennende og riktig for deg. MUDO Gym har et fantastisk apparat og samarbeider med gode leverandører som sikrer topp service og de beste prisene i markedet, avslutter han.

LES OGSÅ: Ser for seg hundrevis av sentre i Europa

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]