annonse

annonse

Åpner Core Balance i november

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Monica Øien satser millioner på nytt treningsstudio med Lagree Fitness-konseptet.

I november er det offisiell åpning på Core Balance på Majorstuen, som Øien starter opp sammen med Cecilie Backer Roppen fra Klinikk for Alle, ifølge KK.no.

Det nye senteret skal ha en «California-vibe”, og Øien har skaffet seg lisensen på Lagree Fitness i Norge.

Selve lisensen kostet 85.000 dollar, og når hver av de elleve bestilte maskinene koster 150 000 kroner, og instruktører skal flys inn fra California for å lære opp de norske trenerne, er det klart at det her er snakk om en millioninvestering, skriver KK.no.

Inspirasjonen til det nye treningsstudioet kommer fra California.

– Da jeg kom til California følte jeg at jeg kom hjem. Det var low impact-trening på alle treningsstudioer, pilates, yoga, bodytoning og Lagree Fitness som både er low impact og high intensity. Da jeg kom hjem i sommer, hadde jeg kofferten full av inspirasjon, sier Øien til magasinet.

På Lagree-fitness maskinene får man ifølge Øien både trent balanse, styrke, kjernemusklatur, mobilitet og fleksibilitet. Dette blir de første i sitt slag i Norge.

Medlemskap vil koste 1 500 per måned, men Øien sier til KK at de da skal by på noe mer eller annerledes: Dance fitness, feelgood yoga og chakra workshops er noe av det senteret skal tilby i tillegg til Lagree-timene i sal.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]