annonse

annonse

Åpner Feelgood-senter i Lillehammer

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Lørdag åpner Sven Arne Sylling Innlandets 12. Feelgood-senter. Fra før driver han Feelgood i Moelv og Brumunddal. – Nå synes vi det var på tide å få folkehelsa til Lillehammer, sier han.

– Feelgood er for alle uansett alder, fysisk form eller kunnskap om trening og her er det ikke noe kropps- eller prestasjonspress. Vi vet hva senterne har betydd for folk i Moelv og Brumunddal, så nå gleder vi oss til å åpne på Lillehammer også, sier Sylling i en pressemelding.

Fra før er han daglig leder for Feelgoods folkehelsesenter i Moelv og Brumunddal. Nå åpner han altså dørene til sitt tredje. Med seg på eiersiden har han Odd-Herman Roel Børke, Ståle Fjellstad og Ellinor Skogstad.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

«Feelgood-feber» i Innlandet

Senteret på Lillehammer er det 47. Feelgood-senteret på landsbasis, og det 12 av sitt slag i Innlandet. Fra før er finnes Feelgood på Stange, Hamar, Brumunddal, Moelv, Elverum, Trysil Lena, Gjøvik, Ringebu, Otta og Dombås.

Feelgood åpner i Lillehammer.

– Jeg tar nok ikke for sterkt i når jeg sier at innlendingene elsker denne typen trening.  Vi opplever en real «Feelgood-feber» når det gjelder interessen i Innlandet. Slik har det faktisk vært i lengre tid, selv om koronasituasjonen har gjort det utfordrende å være treningssenter, sier gründer Truls Nebell, som startet Feelgood i 2015.

Feelgood er lavterskel-trening som gjør det enkelt å bevege kroppen. 12 selvgående, motoriserte treningsmaskiner fungerer som personlige trenere. Sammen utgjør de en sirkel med øvelser som aktiverer hele kroppen på cirka 40 minutter og sørger for at man trener på en enkel, trygg og effektiv måte.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Positive tilbakemeldinger

– Feelgoods treningsform har blitt svært populært blant mennesker som av ulike grunner ikke vil – eller kan – gå på vanlige treningssentre. Vi kaller det «folkehelse i praksis». Tusenvis av mennesker bruker i dag vårt tilbud til trening, opptrening og rehabilitering, forklarer Nebell.

Sven Arne Sylling kan fortelle om mange positive tilbakemeldinger og suksesshistorier fra fornøyde Feelgood-medlemmer i Innlandet. I tillegg er det stadig flere medlemmer som kan fortelle at de har fått tips om Feelgood gjennom legen og fysioterapeuter.

– Legene og flere behandlere har begynt å se hva Feelgood gjør med folkehelsen og hvordan vi bedrer livskvaliteten, påpeker Sylling.

At folk er fornøyde vises godt på medlemsstatistikken. Til tross for koronapandemi og strenge restriksjoner har Feelgood-sentrene i Moelv og Brumunddal hatt vekst hele veien siden åpning.

– Vi har nesten ikke frafall og det er imponerende å se hvor stor andel som holder det gående. Nå er vi klare for å ta imot Lillehamringene og det er en stor glede å bringe folkehelsa til Lillehammer, fastslår Sylling.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]