annonse

annonse

Åpner Nordens største hotellgym

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Den gamle messehallen på Scandic Holmenkollen Park er forvandlet til Nordens største hotellgym. Onsdag 28. september åpnet MOVE By Holmenkollen Fitness dørene for både gjester og lokalbefolkning.

– Vi har jobbet på spreng for å komme i mål med prosjektet, og er svært fornøyd med resultatet. Vi har totalrenovert 1000 kvadratmeter, og åpner ikke bare Nordens største hotellgym, men også det råeste, sier daglig leder Antonio Fossum i en pressemelding.

Brødrene Antonio og Daniel Fossum drev Holmenkollen Fitness før den omfattende renoveringen av Scandic Holmenkollen Park, og med utvidelsen har en felles drøm gått i oppfyllelse.

MOVE by Holmenkollen Fitness er et toppmoderne treningssenter som er rettet både mot gjester og en stor andel av de snart 50 000 innbyggerne i bydel Vestre Aker.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Skal treffe bredt

– Vi går fra å være et mindre nisjesenter til å bli et komplett treningssenter på 1000 kvadratmeter. Beliggenheten er også perfekt, og gjør det enkelt å kombinere utetrening med et besøk på treningssenteret, sier Fossum.

I den gamle messehallen på hotellet har brødrene nå etablert et tilbud som de forventer skal treffe bredt. MOVE by Holmenkollen Fitness vil i tillegg til å tilby et moderne treningssenter, også ha en egen, adskilt performance-avdeling for de som ønsker å benytte seg av mer avansert utstyr, PT-tjenester, mer plass og høyere servicenivå.

– Scandic Holmenkollen Park er idrettshotellet over alle, og vi er derfor strålende fornøyd med å få på plass treningsfasiliteter på et så høyt nivå. Dette vil gjøre hotellet enda mer attraktivt for idretten, og ikke minst for den treningsglade lokalbefolkningen i området, sier hotelldirektør Claus Petersen.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]