annonse

annonse

Åpner Norges største Feelgood-senter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Når Feelgood åpner i Heggedal til helgen, dobler man kapasiteten og etablerer kjedens største senter i Norge og Europa. – Det er helt spinnvilt! Allerede nå nærmer vi oss 120 forhåndsbestilte prøvetimer, sier eier og driver Solveig Onstad.

Lørdag 10.september åpner Feelgood nytt senter i Asker, i helt nye lokaler på Heggedal Torg. Dette er det femte senteret Feelgood-kjeden åpner etter sommeren og nummer 54 totalt.

I Heggedal vil man for første gang åpne et Feelgood-senter med dobbelt sett treningsmaskiner. Det betyr at man ikke lenger bare vokser i volum, men også i antall brukere som kan benytte treningsapparatene samtidig.

Kjemperespons allerede

Solveig Onstad, Anita Agnemyr, Nina Jensen Dobloug og Irén Westrum er eiere av det nye Heggedal-senteret. Det blir deres fjerde Feelgood-senter, og det er Solveig og Irén som kommer til å være mest til stede i de nye treningslokalene.

Allerede før åpningsdagen kan de fortelle om en kjemperespons på det nye senteret.

– Det er faktisk helt spinnvilt! Allerede nå nærmer vi oss 120 forhåndsbestilte prøvetimer, så dette er helt klart et konsept som man har lengtet etter i området, sier Solveig.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Suksess i Vestby

Hun legger ikke skjul på at driverne har store ambisjoner for senteret i Asker-området.

– Mange kjenner til Feelgood-konseptet allerede. Vi er glad interessen er såpass stor også i Asker, sier sentereieren.

Solveig og Anita har stor suksess med blant annet Feelgood Vestby. Det er en av treningssenterkjedens mest populære. Allerede fra åpningsdagen opplevde de en enorm pågang. Etter bare syv måneder måtte de si nei til flere medlemmer og dermed sette opp ventelister.

– Nå har vi drevet med Feelgood-trening i over ett år, og har erfart at det faktisk fungerer. Med det nye senteret i Heggedal bidrar vi til å gi enda flere mulighet til å bli aktive og få en bedre hverdag, sier Solveig Onstad.

Dobler kapasiteten 

På Feelgood-sentre finner man normalt 12 motoriserte treningsmaskiner som aktiverer hele kroppen på cirka 40 minutter.

På det nye Feelgood-senteret i Heggedal blir det derimot dobbelt opp med treningsmaskiner, med 24 apparater tilgjengelig for medlemmene.

– Heggedal har hatt en enorm utvikling de siste årene, og er et område hvor det skjer veldig mye. Vi mener potensialet er stort, og velger derfor å satse ekstra, sier Solveig Onstad.

Førstkommende lørdag er det ordfører Lene Conradi som står for snorklipping og den høytidelige åpningen av senteret.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– Bare begynnelsen

I tillegg åpner Feelgood-skolen i de samme lokalene, som innebærer at de fire eierne skal ha ansvar for opplæring av nye drivere av Feelgood-sentre.

Solveig sier de gleder seg stort til åpningen, og påpeker samtidig at dette bare er begynnelsen på et folkehelse-eventyr.

– Det å kunne utgjøre en forskjell og bidra til å styrke folkehelsen, var grunnen til at vi startet opp Feelgood-sentrene. Vi ønsker å starte enda flere sentre, og da snakker vi om 15-20 sentre i Oslofjord-området, sier sentereieren.

LES OGSÅ: Investor ønsker å åpne 15-20 nye treningssentre i Oslofjord-området

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]