annonse

annonse

Åpner nye Athletica Centrum

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Den 2. desember åpner SiO Athletica Centrum sine dører i Holbergsgate 21. Over 2500 kvadratmeter spekket med nytt utstyr og tilbud, skal lokke medlemmene til det nye senteret.

SiO Athletica har i dag over 23 000 medlemmer på fem treningssentre i Oslo.

Nå flyttes Athletica Centrum fra sine tidligere lokaler i Akersgaten til Holbergsgate 21, rett ved Høyskolen i Oslo og Akershus (HiOA) og UiOs lokaler på Universitetsplassen i sentrum, ifølge en pressemelding.

– Det er alltid spennende å utforme et nytt treningssenter fra grunnen av. Flyttingen gjør at vi nå kommer enda nærmere to av de største utdanningsinstitusjonene som et tilknyttet SiO, og dermed nærmere deres studenter. I tillegg flytter senteret til et område hvor mange av studentene også bor. Flyttingen av senteret vil komme svært mange studenter til gode, sier Fredrik Refsnes, direktør i SiO Athletica.

Utstyr og utforming

Nye Athletica Centrum er på over 2500 kvadratmeter, alt utstyr er nytt, og medlemmene kan se frem til mange produktnyheter. Fitness Brands er totalleverandør på utstyrsfronten, noe som gir produkter innen Hammer Strength, Life Fitness, Stages, Escape, TRX m.m, ifølge meldingen.

Løpesalen på nye Athletica Centrum (Foto: Line Støen, SiO)
Løpesalen på nye Athletica Centrum (Foto: Line Støen, SiO)

Senteret er utformet over to etasjer i tydelige soner utstyrsmessig, og utformingen gir muligheter for fremtidige raske endringer i tråd med utviklingen og trendene i bransjen.

SiO Athletica har en enorm pågang på gruppetrening og på PT-produkter, noe også utformingen av senteret bærer preg av.

Medlemmene kan se frem til egen løpesal, ny sykkelsal med både wattsykler og VismoX-system, flere gruppetreningssaler til saltimer innen styrke, dans og kardio, saler tilpasset timer innen body&mind, og en multisport-sone med både rigg, turf og annet nytt utstyr.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

I tillegg kommer flere områder til frivektstrening, kardioutstyr og apparater.

Stenger i Akersgaten

– Åpningshelgen 2. til 4. desember er det gratis å trene hos oss, og mulighet til å gjøre billig innmelding. Vi setter opp ekstra timer innen gruppetrening, og gleder oss til å se responsen fra både nåværende og potensielle medlemmer, sier Refsnes.

Gamle Athletica Centrum i Akersgaten stenges som følge av nyåpningen. Senteret har siste åpningsdag 1. desember.

SiO Athletica har fem sentere, og medlemskap gir tilgang til alle senterne, til all gruppetrening, svømmehall, etc. SiO Athletica har studentene som målgruppe, men andre kan også bli medlem.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]