annonse

annonse

Foto:

Team Barry´s Colosseum

Åpner nytt flaggskipstudio på Majorstuen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Barry’s, kjent for sin intensive treningsfilosofi og engasjerte fellesskap, feiret nylig åpningen av sitt nyeste og mest eksklusive studio til dato: Barry’s Colosseum på Majorstuen.

Tage Flugeim, ansvarlig for utvikling i Barry´s, deler sin entusiasme rundt den nye åpningen: “Dette blir vårt utvilsomt lekreste studio so far, og det føles fantastisk å ta et solid steg opp igjen etter tøffe år med covid og etterdønningene etter pandemien.” Flugeim understreker også viktigheten av å se fremover og fortsette å vokse, selv etter de utfordringer bransjen har møtt i de siste årene.

Barry’s Colosseum vil tilby det nyeste innen treningsutstyr, topp moderne fasiliteter, og Barry’s kjente kombinasjon av intervalltrening på mølle og styrketrening, som har gjort konseptet kjent verden over.

Med sitt elegante design og fokus på detaljer, er studioet designet for å motivere og inspirere, og legger til rette for en treningsopplevelse uten like.

Barry’s ser frem til å ønske gamle og nye medlemmer velkommen til sitt nyeste studio, og er klar for å sette nye standarder for gruppetrening i Oslo og videre i Norden.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]