annonse

annonse

Åpner nytt treningssenter på Madla

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Eierne i 24 Shape Up investerer nærmere fem millioner kroner i nytt treningssenter i Madlakrossen.

– Jeg har trent aktivt i 25 år og har hatt lyst til dette lenge. Det er en drøm som går i oppfyllelse, sier Rolf Gustavsen til Byas.no.

En søndag i desember kjørte han forbi lokalet i Madlakrossen 25 ved en tilfeldighet, ifølge avisen. Stavanger kommune hadde sagt opp leieavtalen og 650 kvadratmeter med kontorer sto ledig. Dagen etter snakket Gustavsen med utleier, allerede fredag samme uke var avtalen i boks.

De tidligere kontorlokalene skal i løpet av fire måneder bli omgjort til et treningssenter. Planen er at nærmere 100 apparater, manualer, vektstenger, en egen kostholds-butikk og resepsjon står klar til bruk i løpet av april. Da vil senteret være åpent for medlemmer døgnet rundt.

Dekkgründer Dan Gundersen er med på laget. Han tente på ideen til Gustavsen, og har nå lagt nærmere fem millioner kroner på bordet for å få treningssenteret på beina, ifølge Byas.

– For å gå i null trenger vi 300 medlemmer, men vi håper å nå 700 til 800 medlemmer innen året er omme, sier Gustavsen til avisen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]