annonse

annonse

Åpning av Gym 9000 utsatt

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Naboklager og krav om bruksendring stikker kjepper i hjulene for et nytt treningssenter i Tromsø.

Et av sentrene som ble registrert som nye i februar, Gym 9000, hadde planer om å åpne i mars. Men nå kan planene bli utsatt på grunn av naboklager og krav om bruksendring fra kommunen, skriver iTromsø.

Per Nystad AS, som er leid inn av gårdeier, opplyser i et brev til kommunen at det kom klager fra leilighetene i bygget om støy etter at planene om treningssenter ble kjent. Gårdeier tok dermed kontakt med kommunen, og fikk først opplyst at det ikke var behov for søknad om bruksendring. Men så kom det kontra fra kommunen der det ble opplyst at en bruksendring måtte til.

Daglig leder for Gym 9000, Hans-Christian Bergvoll Jensen, forteller til avisen at klagene som har kommet fra leilighetene i bygget, gjelder støy fra byggeprosessen.

– Det er ennå ingen apparater i lokalet. Støyen har kommet fra bygging av garderober og lignende, og vil ikke være der når treningssenteret er åpnet, sier han.

Gym 9000 skal etter planen tilby apparater til alle mulige øvelser, men ikke felles treningstimer – som dans eller spinning. De ønsker også å utstyre gulvene med spesialmatter slik at støy minimeres.

Jensen sier til iTromsø at han ikke har satt seg inn i saken mellom kommunen og huseier, men at han håper at alt ordner seg snarest. Enn så lenge er åpningen av treningssenteret utsatt.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]