annonse

annonse

Åpningsbonanza for Mudo Gym

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Mudo har passert 31 sentre, men alle har ikke åpnet ennå. Kjeden kjører på og søker nå etter driftere i Arendal, Moelv og Drøbak.

Mudo har uttalte vekstambisjoner. I januar i år fortalte gründerne Fredrik Bjertnæs og Per Christian Pedersen, at målet for 2016 var ti nyåpninger. Den gang talte kjeden 26 sentre. Med dagens 34 kjente lokasjoner, er kjeden på vei mot å nå vekstambisjonen.

– Vi har mange på gang. Vi får stadig vekk tilbud fra eksisterende sentre som kanskje ikke går så bra, men det må klaffe med modellen vår, sa Per Christian Pedersen til Treningsindustrien.no i januar.

Tre av lokasjonene var da allerede bestemt: Ulsrud i Oslo, Stavern og Ålesund.

Flere åpninger i høst

Nå teller kartet 31 sentre, men ikke alle har åpnet dørene ennå. Mudo Tynset åpner fredag 16. september. Åsane åpner i oktober, og i Skien åpner senteret i november. Ulsrud i Oslo åpner «senhøstes».

I januar 2017 har både Mudo Sandefjord og Mudo Stavern premiere. Pedersen har tidligere antydet Drammen som interesant, samt flere steder i Bergen

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

På spørsmål om hva som vil være den største utfordringen for Mudo i 2016, har Pedersen uttalt at når det gjelder vekstmålene er utfordringen å finne gode lokasjoner.

Det har vist seg å stemme i Ålesund. Den 10. august skriver Mudo Ålesund på Facebook: «Vi er fremdeles på leting etter et egnet lokale. Dette har vist seg å være en noe tidkrevende prosess, men vi har gode forhåpninger om å kunne finne en løsning ganske snart.»

Husleiefritak i oppstartsperioden

Nå står altså Arendal, Drøbak og Moelv for tur. Arendal vil være første senter for å etablere seg sørpå, for rent geografisk mangler Mudo Gym tilstedeværelse helt i sør, i Stavanger-regionen samt i Nord-Norge.

– Avhengig av lokaler ønsker vi selvfølgelig å komme inn på de viktigste stedene i Norge. Men vi er opportunistiske på alle steder, vi. Mange mindre steder kan være gunstige og fungere svært bra, men for merkevaren og kjedens del er vi opptatt av å være på de viktigste stedene i Norge, uttalte Pedersen til treningsindustrien i april.

I Arendal har lokalene «meget god eksponering fra Sørsvannveien, som blant annet er hovedfartsåren inn på Stoa handelsområdet fra E18. Flott utsikt mot Sørsvann og gratis parkering utenfor lokalet, ifølge annonsen på Finn.no.

I Moelv «ligger lokalene meget sentralt til i Storgt. 108 (tidligere cafe 108) og har gode profileringsmuligheter og godt med parkering». I Drøbak ligger lokalene «meget sentralt til ved Amfi Drøbak City, Dyrløkke-området, og har gode profileringsmuligheter og godt med parkering».

For alle lokasjonene opplyser Mudo om at de har fremforhandlet en gunstig leieavtale med ferdig oppussede lokaler og husleiefritak i oppstartsperioden.

LES OGSÅ: Skal åpne 10 nye i 2016.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]