annonse

annonse

Åpningstrøbbel for Fokus Treningssenter på Tjøme

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter planen hadde Tommy Fosland, Linda Rygh og Johannes Johannessen håpet på å kunne åpne treningssenteret i løpet av mai måned. Det gikk ikke som planlagt.

Det skriver avisen Øyene.

Først var planen å åpne i februar, men da leiekontrakten var underskrevet, viste det seg at det ikke lot seg gjøre. Området er nemlig regulert til handel- og industriområde, som et treningssenter ikke faller under.

I april ble søknaden om bruksendring mottatt av kommunen, men på grunn av stor saksmengde rakk de ikke å behandle søknaden før ferieavviklingen.

I påvente av kommunens behandling av saken, fikk eierne utsatt betaling av leien av alle treningsapparatene de har i bygget. Nå får de ikke utsatt den lenger, ifølge avisen.

– Det betyr at vi nå har en regning på 32.000 kroner, uten å ha noe inntekt i senteret enda. Det er bare for juni måned. Til neste måned er det nye 32.000 som skal betales, sier Johannessen.

Nå håper Fosland, Rygh og Johannessen på at søknaden deres blir behandlet i august og at de kan åpne treningssenteret i høst, skriver Øyene.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]