annonse

annonse

Foto:

Marianne Bryne Dalane

Appen instruktørene vil ha

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Bransjen har fått øynene opp for løsningen som samler treningstilbud på ett sted. – Ballen har begynt å rulle, sier gründeren bak FLXBL.

Treningsinstruktør Hilde Hognestad har vært en av de første som har tatt i bruk denne nye digitale tjenesten, tilgjengelig både som app og webapplikasjon. Hun har opplevd hvordan FLXBL har forenklet administrasjonen av treningstimene sine og økt synligheten blant målgruppen, noe som har resultert i flere kunder.

“Hilde var tidlig ut med å prøve løsningen vår, og det er utrolig moro å høre om hennes gode erfaringer. Vi er i tett dialog med instruktørene som bruker oss, og deres tilbakemeldinger er helt avgjørende for at vi kan lage den løsningen de ønsker seg og trenger,” sier daglig leder og gründer, Marianne Bryne Dalane til Treningsindustrien

Fleksibelt og uforpliktende

FLXBL er en digital plattform der instruktører og uavhengige treningsstudioer kan registrere og administrere treninger, motta booking og ta imot betalinger. For kunder som søker treningsmuligheter, gir FLXBL oversikt over tilgjengelige treninger i nærheten og enkel booking av timer samt muligheten til å kjøpe klippekort eller medlemskap.

Selskapet har nå tilknyttet seg hundrevis av instruktører og uavhengige treningsstudioer som annonserer sine tjenester i appen uten kostnader. De kan profilere seg under egen merkevare og bruke FLXBL som bookingsystem, klippekort- og betalingsløsning. Treningstimene får god synlighet i en søkbar kartløsning, og kun når det gjøres en booking, blir instruktørene belastet en liten provisjon.

Nye funksjoner på vei

FLXBL er under kontinuerlig utvikling og innfører stadig nye funksjoner.
“Noe av det instruktørene ønsker seg er en enkel måte å kunne kommunisere med de som har meldt seg på treningstimer. Der har vi fått på plass en løsning for å sende e-post og meldinger i appen. Vi jobber også med å tilrettelegge for utleie av treningslokaler og formidling av digitale treningstimer,” avslutter Bryne Dalane.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]