annonse

annonse

Årdal Gym byttet til SICS System: – Den beste investeringen jeg har gjort!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det uttaler Ramona Szabo som eier og driver Årdal Gym. Ei driftig og dyktig dame med stå på vilje. Hun hadde lenge sett etter et system som tilbyr alt i ett slik at hun ikke trenger å forholde seg til flere leverandører og flere system for å registrere medlemmer, gi adgang etc.

– Vi synes selvsagt det er veldig hyggelig at Ramona er så fornøyd med SICS System, sier Magne Rønningen i SICS System.

– Men det som er litt ekstra moro er måten hun fant oss på. Før hun tok kontakt med oss hadde hun tilfeldig plukket ut noen av våre kunder fra vår hjemmeside og ringt disse for referanse. De hun snakket med hadde alle anbefalt oss. Det gjør meg både stolt og glad og det bekrefter at vi er på rett vei, sier han.

Har holdt på i fem år

Vi lar Ramona fortelle resten selv:

– Jeg er 39 år gammel, og kommer fra Ungarn. Som tidligere håndballspiller har jeg bodd i Danmark, Spania og avsluttet min håndballkarriere i Norge. Her har jeg blitt boende, og i 2016 bestemte jeg meg for å ta utdannelsen som personlig trener.

– I forbindelse med dette fikk jeg forespørsel fra den tidligere eieren om jeg kunne tenke meg å ta over Årdal treningssenteret. Etter mange måneder med overveielse og litt frem og tilbake, sa jeg ja til tilbudet – og har driftet senteret siden, i snart 5 år.

Treningssenteret er på 1000 kvadratmeter, og tilbyr egentrening og variert gruppetrening både innendørs og utendørs. Senteret har vært ubemannet siden mars måned, takket være SICS System.

En helt ny hverdag

Overgangen og monteringen gikk knirkefritt med god og effektiv hjelp fra leverandøren. Opplæringen i bruk av systemet har ikke tatt mer enn et par timer, siden systemets oppbygning er superenkel og det er lett å forstå alle funksjoner, opplyser Ramona.

Ramona Szabo

– Jeg har fått veldig bra service fra leverandøren, og rask responstid om jeg trenger hjelp nå i etterkant.

– Etter jeg har satt systemet ut i praksis har det blitt en helt annen hverdag, må jeg bare si. Det er lett å følge med på medlemsutviklingen, inn og utpasseringen, og på alt det administrative som er knyttet til medlemmene – uansett hvor jeg befinner meg.

– Jeg har oppholdt meg i Ungarn i nesten 3 måneder, og følte at jeg hadde god kontroll på alt.

Alt tilgjengelig i appen

Før var registrering av nye medlemmer en tidskrevende prosess siden jeg måtte bruke tre forskjellige systemer for dette.  Hos SICS System er alle funksjoner som medlem, adgang og bookingsystem samlet i ett, opplyser Ramona.

– De nye medlemmer kan med et enkelt klikk på vår hjemmeside eller med nedlastning av «Min trening»-appen, registrere seg og fikse betalingen på en enkel måte. Det samme gjelder adgang til senteret, oppsigelse av medlemskap eller om du vil søke om frys – alt er tilgjengelig i appen.

– Jeg kan trygt si at det er den beste investeringen jeg har gjort! fastslår hun.

Vil du vite mer om SICS Systems? Kontakt Magne Rønningen på: salg@sics.no / +47 920 37 324

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]