annonse

annonse

Argjent Ahmeti blir ny markedssjef i Fitnesspoint Group

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Argjent Ahmeti har jobbet i treningsbransjen siden 2017, primært som Personlig Trener og PT-ansvarlig, og tar med seg nyttig erfaring og kompetanse til Fitnesspoint Groupe.

Argjent matcher våre ambisjoner med sin pågangsmot og nytenkning, og blir en viktig brikke på vårt hovedkontor for å være med å utvikle kjeden videre, forteller kjedeeier Per Arne Troset.

I tillegg til å bistå sentrene med markedsføring og drift, vil Argjent ha hovedansvaret når det gjelder Personlig Trening i kjeden. Argjent har sterke resultater å vise til, med blant annet prisen Norges mestselgende PT og bokutgivelsen av ¨Veien til fullbooket¨.

Han besitter det vi anser som de viktigste spisskompetansene man trenger i treningsbransjen. Salg, markedsføring og relasjonelle ferdigheter. Dette vil gjøre oss bedre på kjedenivå.

Jeg har hatt gode samtaler med kjedeeier og det har styrket min tro på at dette kommer til å bli en meget spennende reise. Jeg liker måten Fitnesspoint drives på, som er en ren franchisemodell, med et ekstremt godt adminisitrasjonssystem, som gjør det mulig å drive svært kostnadseffektivt. Den digitale grunnmuren og tilstedeværelsen er imponerende. Det og mange andre ting har overrasket meg positivt. Min jobb blir å sørge for å skape vekst og butikk på alle våre sentre, samtidig sørge for at våre Personlige Trenere lykkes hos oss. Jeg ser frem til denne spennende reisen i Fitnesspoint. Sier Argjent til Treningsindustrien

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]