annonse

annonse

Arrangerer Live Ride for Ukraina

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Søndag 24.april inviterer ICG treningssentre og syklister til å delta på et sykkelevent med Faithless. Deltakeravgiften doneres til Røde Kors.

Søndag 24. april mellom klokken 18.00-20.00 vil ICG Master Trainer Stefan Leber og Tim Sandner ta dere med på sykkeltimer du ikke vil glemme, ifølge en pressemelding fra Fitness Brands.

Samtidig som deltakerne sykler blir man underholdt i form av en konsert med den verdenskjente kunstneren Faithless, da ICG viser konserten med lyd på storskjerm fra sitt hovedkontor i Nürnberg, Tyskland.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Alt til Røde Kors

– Dette kan strømmes rett til treningssenterets sykkelsal eller rett hjem til deg. Og det aller beste er at hele deltakeravgiften blir donert til Røde Kors, forteller markedssjef Ida Perez i Fitness Brands.

Hun oppfordrer alle som kan, både treningssentre og privatpersoner, til å sykle sammen for en god sak.

– Da hjelper vi mennesker som er berørt av krigen i Ukraina, så bli med på våre spesielle sykkeltimer for Ukraina; ICG Live Ride, oppfordrer hun.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Enkelt setup

Praktiske detaljer: Med Club Ticket er treningssenteret autorisert til å strømme arrangementet live på treningssenteret med ubegrensede deltakere.

– Alt man trenger er sykkelsalen, nettbrett eller bærbar PC, storskjerm eller tv – samt en stabil internettforbindelse. Og selvfølgelig medlemmene dine, utstyrt med håndklær, vannflasker og mye energi, sier Perez.

En ICG Club Ticket koster 10 euro, det samme gjør en enkeltbillett.

Her kan du melde på ditt treningssenter eller deg selv som deltaker. 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]