annonse

annonse

Askeladden starter treningskjede: Crew Training kommer til høsten

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Gründerfabrikken Askeladden lanserer konseptet Crew Training i løpet av høsten 2021. – Ambisjonen er å etablere 30 klubber de neste fem årene, sier gründer Simen Jøraandstad. Den nye kjeden er nå på jakt etter både lokaler og instruktører.

–Klubbene skal kun tilby gruppetrening og ha opptil en håndfull konsepter der målet er å appellere med en mer rettferdig prismodell og sømløs kundereise, sier Simen Jøraandstad.

Det nye konseptet er under vingene til gründerfabrikken Askeladden, som har startet en rekke konseptet innen for eksempel massasje, legetjenester og servering.

– Det er vanskelig for mange å komme seg over dørstokkmila. Med Crew ønsker vi å gjøre det til en enkel, fleksibel og positiv opplevelse å trene, sier Jøraandstad.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Kundene betaler kun for bruk

Forretningsmodellen er basert på «pay as you go», som vil si at kundene kun betaler når de bruker konseptet. Booking, betaling og timeplaner gjøres digitalt og ekstratjenester som dusj, shop og barnepass barberes vekk fra tjenestetilbudet.

Brukerne kan booke og avbestille når de ønsker og kjeden skal ikke ha noen kanselleringsfrist, prikker eller gebyrer.

– Det skal være et prisdyktig alternativ, men konkurransefortrinnet vårt er først og fremst kvaliteten på gruppetreningene, en enklere kundereise samt at kundene ikke subsidierer frivektsarealer og tjenester de selv ikke bruker.

– Vi vil også premiere hyppig trening og verving til konseptet, sier Jøraandstad.

Gründeren tror ikke Crew Training kommer til å konkurrere direkte med de tradisjonelle treningssentrene, men mer mot boutique fitness-konsepter som yoga, Barrys Bootcamp og frittstående crossfit-sentre.

Starter ny treningssenterkjede: Gründer Simen Jøraandstad (t.v.) og konseptansvarlig Magnus Gjerde. (Foto: Crew Training)
Har valgt Eleiko som leverandør

Som hovedsamarbeidspartner på leverandørsiden har valget falt på Eleiko Sport, der både Woodway tredemøller og Eleiko frivekter allerede er lagt opp til bestilling. Avtalen ble signert på tampen av fjoråret.

– Dette blir en spennende tjeneste å følge i årene som kommer. Konseptet er innovativt, og vi er takknemlige for tilliten fra Simen og gjengen, sier Daniel Eriksen, Country Manager for Eleiko Sport.

Skal rekruttere flere titalls instruktører

Magnus Gjerde er ansatt som konseptansvarlig for den nye kjeden. Han har lang fartstid i bransjen fra blant annet Elixia, Gymgruppen og Gym Ila.

Gjerde forteller at rekrutteringen av instruktører allerede er i gang, og at den nye treningskjeden planlegger å åpne den første klubben i løpet av høsten.

– På mange måter er dette en drøm som går i oppfyllelse. Jeg gleder meg stort til å etablere et nytt konsept i bransjen. Jeg både håper og tror at markedet vil respondere positivt på det jeg vil kalle et friskt pust i en bransje som har behov for fornying, sier Gjerde.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]